Konut Yüzde 30'u satıldı

Yüzde 30'u satıldı

14.09.2015 - 17:24 | Son Güncellenme:

Business İstanbul Dubai'de ilk etap satışının yüzde 30'u tamamlandı.

Yüzde 30u satıldı

Yapı sektörünün güçlü aktörleri arasında yer alan SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenen Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtımını gerçekleştirdiği ofis dünyasının prestijli projesi Business İstanbul ile büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

"Kurduğumuz ilişkileri ilerletmeyi planlıyoruz"

Göztepe'de yapımı devam eden Business İstanbul, Türkiye'de bir seferde planlanmış en büyük ofis projesi olması dolayısıyla ticari gayrimenkule ilgi duyan Ortadoğulu yatırımcının Dubai Cityscape Fuarı'nda odak noktası oldu. Projeyi diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran en önemli farkının kiralama görüşmelerinin satış işlemleriyle paralel yürütülmesi olduğunu ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çubukçu, bu durumun satın alan yatırımcının sürdürebilir bir gelire sahip olması anlamına geldiğini belirtiyor.

Dubai Cityscape Fuarı'nda Business İstanbul'un gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Çubukçu, fuar hakkında şu değerlendirmede bulundu: "İlk kez katıldığımız fuardan başarılı sonuçlar alarak dönüyoruz. Beklentilerimizin çok üzerinde bir hacimde satış sözleşmeleri gerçekleştirdik ve müşteri ağımızı daha da genişlettik. Bir kısmıyla İstanbul'da görüşmek üzere anlaştık. Ortadoğulu yatırımcı yıllardan bu yana ofis yatırımında Avrupa Yakası'nı tercih ederdi. Ancak Anadolu Yakası'nda finans merkezi yatırımlarının hız kazanması, Marmaray'ın çok yakınındaki lokasyonumuz ve Business İstanbul'un sunduğu imkanlar sayesinde Ortadoğulu yatırımcının tercihi ilk kez Anadolu Yakası'na yöneldi. Önümüzdeki günlerde bölgedeki diğer etkinliklere de katılmayı ve kurduğumuz ilişkilerimizi daha da ilerletmeyi planlıyoruz."

Haberin Devamı

Firmalara prestij kazandırıyor

Business İstanbul, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. Ofis yaşamına dair en ileri teknolojik olanaklara ev sahipliği yapan Business İstanbul, iş modeli kadar esnek seçenekler sunarak firmalara yüksek prestij kazandırıyor. E-5 Göztepe üstünde inşa edilen, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantılı ve Avrasya Tüneli çıkış noktasında yer alan Business İstanbul, 1440 ila 1505 m2 arasında değişen ofis katları, ileri teknolojik donanımı, her çeşit alışverişe imkan sağlayan çarşısı ve eğlence merkeziyle iş dünyasına keyfi, konforu ve kent genelinde her lokasyona ulaşım kolaylığı da sağlıyor.