Manisa ZAFER BAYRAMI SARUHANLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI SARUHANLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30.08.2014 - 13:47 | Son Güncellenme:

.

ZAFER BAYRAMI SARUHANLI’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıl dönümü Saruhanlı’da düzenlenen törenle kutlandı.
Zafer Bayramı kutlamaları Saruhanlı Kaymakam Vekili Sıdkı Zehin beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Kaymakamlık makamındaki kabulün ardından kutlamalar Atatürk anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Saruhanlı Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Umut Demiröz yaptı.
Demiröz şunları söyledi: “Türk Ordusu’nun kutsal görevi; ülke ve ulus güvenliğini sağlamak, Atatürk’ün bize miras bıraktığı laik, çağdaş, modern ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmaktır. Bu uğurda dün olduğu gibi bu günde canımızı seve seve vermeye hazırız ver daha nice 30 Ağustos’lar yaratacak güçteyiz.”
Demiröz’ün konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri ise folklor gösterisi sundu. Protokol üyeleri törenin ardından ilçedeki şehit mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, şehitlikte çiçek bıraktı.