Ankara Zafertepe'deki Miniklerin Yeni Yuvası 'Martı'

Zafertepe'deki Miniklerin Yeni Yuvası 'Martı'

06.12.2016 - 13:10 | Son Güncellenme:

.

Zafertepedeki Miniklerin Yeni Yuvası Martı

Çankaya Belediyesi’nin Zafertepe Mahallesi bölgesinde çok yakında hizmete açacağı Martı Gündüz Bakımevinde çalışmalar hızla devam ediyor. Güvenlikli, modern ve konforlu bir mimariyle hizmet verecek kreş, çok yakında kapılarını minik misafirlerine açacak.
Güvenlikli mimarisiyle, Zafertepe Mahallesi bölgesinde hizmet verecek Martı Gündüz Bakımevi çok yakında kapılarını miniklere açacak. Sahip olduğu gündüz bakımevleri sayısı ile yerel yönetimler arasında ilk sırada olan Çankaya Belediyesi, Martı Gündüz Bakımevi ile sayısını 12’ye yükseltmiş olacak.
Yaptığı çalışmalar arasında önceliği eğitime veren Belediye, çocukların okul öncesi eğitimlerini yüksek kalitede alabilmeleri ve kadınların özgürce ekonomik hayata katılabilmeleri için kreş sayısını artırmaya devam edecek. Yılın son üç ayında yapılan yatırımlar arasında 2 yeni kreş temeli de atan Çankaya Belediyesi, 2017 yılında bir yeni kreş temeli daha atacak. Dönem sonuna kadar Çankaya Belediyesi 15 kreşe sahip olacak ve 2 bin çocuğa hizmet vermiş olacak.
Uzun gagası, paçalı ayakları ile kuş türleri arasında cesur ve sosyal olarak bilinen Martı isminin konulduğu gündüz bakımevi, çok yakında kapılarını miniklere açacak.