Trabzon Zağnosspor, Başarılı Sonuçlar Peşinde

Zağnosspor, Başarılı Sonuçlar Peşinde

18.10.2017 - 15:39 | Son Güncellenme:

.

Zağnosspor, Başarılı Sonuçlar Peşinde

TRABZON (AA) - Kadınlar Hentbol Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaşılacak Zağnosspor'da, kulüp başkanı Abdülaziz Baş, "Avrupa sahnesinde Trabzon'u ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımak görevimiz ve bunun bilincindeyiz." dedi.

Haberin Devamı

Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zağnosspor'u Avrupa'da da marka kulüp yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Zağnosspor'un Trabzon'u hentbolda Süper Lig bazında temsil eden tek kulüp olduğunu dile getiren Baş, "Lige iyi başladık. Çok iyi mücadele eden bir takımımız var. Birkaç oyuncumuzun kısa süreli sakatlıkları oldu. Onların da iyileşmesiyle yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Baş, Kasım ayının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Avrupa'da Challenge Kupası'nda iki ön eleme maçı oynayacağız. İsviçre'nin Spona Eagles takımıyla 3. turda karşılaşacağımız maçlar hem bizim hem Trabzon için çok önemli. Avrupa sahnesinde Trabzon'u ve ülkemizi temsil edeceğiz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşımak görevimiz ve bunun bilincindeyiz."

Haberin Devamı

Ligde hafta sonu Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Baş, "Lig uzun bir maraton ancak her maç final havasında geçiyor. Her maçta alınacak galibiyet çok önemli. Çünkü üst sıradaki rakiplerinizle puan farkı çok olmuyor. Beklenmedik puanlar kaybettiğinizde yarıştan kopabiliyorsunuz. Sürprize çok fazla prim yok." dedi.

Baş, kendileri için her maçın ciddiyetinin aynı olduğuna dikkati çekerek, "Anadolu Üniversitesi maçını kazanıp yarışa devam etmek istiyoruz. Sonrasında 25 Ekim Çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacağız. Ligde zirve yarışı verdiğimiz Ardeşen Gençlik'i kendi seyircimiz önünde ağırlayacağız. Bu maç da bizim için oldukça önemli. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Yanımızda olsunlar, destek versinler." diye konuştu.