Gündem Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.05.2019 - 08:11 | Son Güncellenme:

Zalim İstanbul bu akşam 8. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümünde, Ceren'in attığı imza sonrası köşkte dengeler değişti ve ortalık karıştı. Peki Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni dizisi Zalim İstanbul 8. yeni bölümde Ceren'in attığı imza köşkteki herkesin hayatını değiştirdi ve oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Sevilen dizi Zalim İstanbul 9. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren, Şeniz’in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren’in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah’ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar. Seher kızını köşkten söküp almak için gururunu göz ardı edip Şeniz’ den yardım ister.

Şeniz’in ise Seher ve ailesi için başka planları vardır. Cemre kardeşinin sınır tanımaz tavırları yüzünden isyan eder. Cemre bir taraftan annesini kollarken sabırsızlıkla beklediği sonuçlar gelene kadar Nedim’e ilaç vermeyi kesecektir. Civan, Ceren’in hal ve tavırları yüzünden her an patlamaya hazır bir bomba gibidir. Agah Karaçay, Ceren’i karşısına alıp gözdağı verirken, Ceren Karaçay soyadı ile eskileri yakıp kül edecektir.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL 8. BÖLÜM FRAGMANI