Siyaset Zaten 2 yıldır engelliyorlardı

Zaten 2 yıldır engelliyorlardı

14.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini hedef alan sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Zaten 2 yıldır engelliyorlardı

Konuşturulmamasıyla ilgili olarak “takdir onların” diyen Gökhan, şunları söyledi: “Konuşturmayabilirler. Ama zaten iki senedir konuşturmamaya çalışıyorlardı. Bu dışarıdan getirdikleri ve Çanakkalelilerin olmadığı bir ortamda, devamlı ıslıklayarak, yuhalayarak beni taciz ederek, konuşmamı kesmeye çalışıyorlardı. Ama ben konuşuyordum, bütün o engellemeye rağmen. Bu sene stada sokmazlar. Takdir Çanakkale halkınındır. Biz konuşturulmadığımız noktada, Çanakkale halkıyla beraber akşam fener alayında 18 Mart kutlamalarını yapıyoruz. Ben de o zaman web sitesinde konuşma yaparım.”

CHP’li SEYİT TORUN: Talimatı tanımıyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a konuşma yaptırılmaması talimatına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Torun, “AKP Genel Başkanı Erdoğan bilmelidir ki halkın iradesinin hiçe sayıldığı bu talimatı tanımıyoruz. Bu çerçevede ceza kesecek veya hesap soracak bir merci varsa, halktır” dedi.
l ANKARA Milliyet