Gündem Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümü rekor kırdı-izle

Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümü rekor kırdı-izle

15.06.2015 - 12:11 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranının keyifle izlenen dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan final yaptı. 130. bölümü ile ekrana veda eden Zengin Kız Fakir Oğlan'da sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümünden detaylar..

Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümü rekor kırdı-izle

Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümü ile reyting rekorunu kırdı. AB'de 1.'lik 'Survivor All Star'ın, 2.'lik TRT1'in final yapan dizisi 'Zengin Kız Fakir Oğlan'ın, 3.'lük 'O Hayat Benim'in oldu. Peki Zengin Kız Fakir Oğlan final bölümünde neler oldu? İşte ayrıntılar..

Haberin Devamı

130.Bölüm (Final)

Fakir Oğlan İşten Kovuluyor!

Nurhan, uzun bir süredir çalıştığı bankadan kovulur. İşten kovulduğu için adeta yıkılan Nurhan bundan sonra ne yapacaktır?

Başta Biricik olmak üzere, zengin ailenin tepkisi merak konusudur. Öte yandan Sarp’ın tüm foyası ortaya çıkar. Kemal Bey, Sarp’ın bundan önce bütün şirketleri batırdığını ve şuanda hiç parası olmadığını öğrenir.

Gerçeklerin su üstüne çıktığını öğrenen Sarp’ı kötü günler beklemektedir.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN KANAL MI DEĞİŞTİRDİ?

TRT 1 ekranlarında final yapan dizinin yeni sezon için farklı bir kanal ile anlaştığı konuşuluyor.

Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı ve kadrosunda; Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı ' Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisi kanal değiştirdi.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarında 3 sezondur yayınlanan dizinin yeni sezonda Fox TV'de izleyici karşısına çıkması bekleniyor.