Geri Dön
Zerrin Özer'in arkası sağlam: Böyle kemik kitle herkese nasip olmaz

Zerrin Özer'in arkası sağlam: Böyle kemik kitle herkese nasip olmaz

Zerrin Özer'in sorunlu evliliği nedeniyle geçirdiği zor günler herkesin malumu. Güveninin boşa çıkmasına mı yansın, onca evlilik telaşına mı yansın, kurduğu hayallerin yıkıldığına mı yansın, boşanma uğraşına mı yansın... Neyse ki sanatı ve sevenleri hala onunla. Son konserinde gördüğü yoğun destek onun en büyük şansı.

Tosun Paşa
Tosun Paşa

Sadece dinlemeye gelmemişler

Zerrin Özer ilk günlerde yaşadığı travmayı yavaş yavaş atlattı ve sahneye çıkacak duruma geldi. Sahneye çıktığında onu dinlemeye gelen hayranları sadece bir konser izlemeye gelmemişti.

Zerrin Özer'in deyimiyle 'Deli Zerrin'e destek olmaya gelmişlerdi. "Konser varmış hadi gidelim"ci tayfa değil, kemik kitlesi oradaydı. Yılların getirdiği bu hayranlık ve bağlılık en zor günlerinde yardımına koştu.

Kemik kitlenin önemi

Birçok sanatçı ne kadar önemli işler başarsa da, ne kadar yetenekli olsa da ya anlaşılamamaktan ya da şanssızlıktan ötürü kemik kitle oluşturamıyor. Konserleri dolsa dahi oraya gelenler sadece dinleyip gidiyorlar. Kendileriyle bir bağ kurmuyorlar.

Zerrin Özer bunun tam aksine sayıları az bile olsa hep destek, tam destek diyen bir kitleye sahip. Sanatçının oluşturduğu kemik kitle aile gibidir. Hem sanatçıya karşı, hem de kendi içlerinde müthiş birlik olurlar.

Hayranı oldukları sanatçı bir televizyon programına mı çıkacak? Hemen organize olur yerlerini alırlar 'fan kulüp' olarak. Bir konser mi verecek? Biletleri ilk alan onlardır. Sanatçı zor bir dönemden mi geçiyor? Konser, hastane önü, evinin kapısı demeden yanına koşarlar. Ve bu ayrıcalık her sanatçıya nasip olmaz.

Benzer İçerikler