Cadde Zeynep Demirel ile kızı Yade podyumda

Zeynep Demirel ile kızı Yade podyumda

13.10.2016 - 09:30 | Son Güncellenme:

2009 yılında Belçika Güzeli seçilen Zeynep Demirel, Aslı Doğan ve Alev Borançılı kardeşlerin kurduğu Aslı Alev'in 'Unchaıned' adlı koleksiyonu için İstanbul Fashion Week kapsamında podyuma çıktı. Başmenkenliğini Özge Ulusoy'un yaptığı defilenin finalinde Demirel, kızı Yade ile yürüyerek modaseverleri selamladı.

Zeynep Demirel ile kızı Yade podyumda

Aslı Alev'in günümüzün modern çağında nesneleştirilen, toplumda ve sokakta baskıya maruz kalmadan korkusuzca yaşamak gibi haklardan mahrum bırakılan kadınlardan yola çıkarak hazırladıkları 'Unchaıned' (Zincirsiz) adlı koleksiyon ilgiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Defileyi izleyenler arasında Volkan Demirel'in annesi Leyla Demirel, kız kardeşi İpek Demirel, kızı Yade, Fenerbahçeli Ertuğrul Taşkıran'ın eşi Gözde Taşkıran, Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, Nefise Karatay gibi isimler yer aldı.

Yıllar sonra tekrar podyuma çıkarak defilenin sonunda büyük alkış alan Zeynep Demirel, küçük kızı Yade ile konukları selamlamayı ihmal etmedi. Güzel bir defile olduğunu söyleyen ve kucağında, annesini podyumda izledikten sonra uyumaya çalışan Yade ile poz veren Zeynep Demirel, "Defile güzel geçti ama kızım şimdi uyumak üzere. Artık eve gitme zamanı" dedi.