Gündem Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşan'dan canlı yayın müjdesi

Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşan'dan canlı yayın müjdesi

12.08.2015 - 14:23 | Son Güncellenme:

Geçen yıl evlenen Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşan'ı bebek heyecanı sardı. Alp Kırşan baba olacağının müjdesini Aramızda Kalmasın programında canlı yayınla paylaştı. Peki Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşan kimdir? İşte o detaylar...

Zeynep Dörtkardeşler ve Alp Kırşandan canlı yayın müjdesi

Geçtiğimiz yıl Zeynep Dörtkardeşler ile nikah masasın oturan sempatik Sunucu Alp Kırşan, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' ve 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasında sunuculuk yapan Alp Kırşan ve en son Dinle Sevgili dizisiyle ekrana gelen Zeynep Dörtkardeşler'in bebeklerinin cinsiyeti hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak, TV8'de canlı yayınla ekrana gelen program Aramızda Kalmasın'ın konuğu olan Alp Kırşan bebek beklediklerini ilk kez açıkladı.

"DENİZCİ OLMASINI İSTİYORUM"

Kariyerine oyunculuk ile başlayan, şu sıralar ise Acun Ilıcalı'nın programında sunuculuk yapan Alp Kırşan, eşi Zeynep Dörtkardeşler ile bebek heyecanı yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "Junior Alp geliyor. O da Bodrum'da sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin. Onun denizci olmasını istiyorum" diye konuştu.

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER KİMDİR?

26 Ağustos 1989'da İzmir Karşıyaka'da doğan Zeynep Dörtkardeşler, Kız Meslek Lisesi grafik tasarım mezunudur. Karşıyaka Spor Kulübü'nde 7 yıl voleybol oynadıktan sonra mankenlik yapmaya başlayan Zeynep Dörtkardeşler, oyuncu olarak yoluna devam etmiş ve çeşitli dizilerde rol almıştır: Doktorlar, Kader, Akasya Durağı ve Dinle Sevgili.

ALP KIRŞAN KİMDİR?

3 Kasım 1979 doğumlu olan Alp Kırşan, 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında üçüncü olmuştur. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunuculuk yapan sempatik sunucu, 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmasındaki ilişkileriyle adından söz ettirmiştir. Çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan Alp Kırşan, 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etmiş, sonrasında ise Acun Ilıcalı'nın porgramlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.