Cadde Zeynep Sağdaş'a hakaret ve tehdit davası!

Zeynep Sağdaş'a hakaret ve tehdit davası!

30.01.2017 - 09:15 | Son Güncellenme:

Manken ve sunucu Bade Noğay, kendisine "Yollu, seni yaşatmayacağım" dediği gerekçesiyle komşusu şarkıcı Zeynep Sağdaş'a hakaret ve tehdit davası açtı.

Zeynep Sağdaşa hakaret ve tehdit davası

Mehmet Ali Erbil'in eski nişanlısı manken ve sunucu Bade Noğay, Bebek'te aynı apartmanda oturan üst komşusu şarkıcı Zeynep Sağdaş ile mahkemelik oldu.

Haberin Devamı

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre; 6 ay önce Zeynep Sağdaş, sprey ile Bade Noğay'ın daire kapısını boyadı. Araları bozuk olan Noğay ve Sağdaş arasındaki tartışma daha da büyüdü. Birkaç gün sonra Sağdaş, evde erkek arkadaşıyla tartışınca gürültüden rahatsız olan Noğay, polise haber verdi. Kapısında polisleri gören Sağdaş, Noğay'ın dairesine çıkarak, "Benimle neden uğraşıyorsun, yollu, estetikli, seni burada yaşatmayacağım" diye bağırdı. Bu sözler üzerine Noğay, Sağdaş'tan şikayetçi oldu. Zeynep Sağdaş hakkında 'hakaret, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 13 aydan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"UYUYAMADIM, POLİSİ ARADIM"

Bade Noğay, ifadesinde "Olay günü Zeynep'in dairesinden sesler geldi. Hırsız olabileceğini düşünerek polisi aradım. Polisler gelip görüştüklerinde hırsızlık olmadığını, erkek arkadaşı ile tartıştığını öğrendim. Polisler gitti. Zeynep'in evinden gürültü gelmeye devam ediyordu. Uyuyamadığım için polisi tekrar aradım. Polis gelince Zeynep, dairemin kapısına gelerek bana, 'benimle neden uğraşıyorsun, yollu, estetikli, seni burada yaşatmayacağım, sana bundan sonra nefes aldırmayacağım' şeklinde tehditte bulundu. Şikâyetçiyim" dedi.

Haberin Devamı

Suçlamaları reddeden Zeynep Sağdaş'ın, ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:
"Olaydan 3 gün önce eski nişanlım beni darp etti. Eski nişanlım tekrar gelir diye erkek arkadaşımın bende kalmasını istedim. Polis kapıma geldi. Hırsızlık ihbarı aldıklarını söylediler, öyle bir şey olmadığını söyledim, gittiler. 5 dakika sonra Bade kapımın önüne gelerek 'senin yine aptal ve işe yaramaz nişanlın mı geldi?' dedi. Kapıyı suratına kapattım. Ardından tekrar polis geldi. Sinirle Bade'nin dairesine çıktım. Benimle neden uğraştığını sorunca hakaret etti. Ben de aynı şekilde karşılık verdim. Kimsenin kapısını sprey ile boyamadım, zarar vermedim. Asıl onun evinden gelen gürültülerden ben rahatsız oluyorum." (Sabah / Ümit Uzun)