Cadde Zeynep Topkaya O Ses'e damga vurdu!

Zeynep Topkaya O Ses'e damga vurdu!

29.01.2015 - 12:48 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın çok ses getiren yarışması O Ses Türkiye'de çapraz düellolar hız kesmeden devam ediyor. Geceye damga vuran isimlerden birisi ise Zeynep Topkaya oldu. Ebru Gündeş'in takımından Hüseyin Aldırmaz ile eşleşen Zeynep Topkaya seyirciden fazla oyu alarak yarışmaya devam edecek. İşte Zeynep'in performansı..

Zeynep Topkaya O Sese damga vurdu

Çapraz eşleşmelerde Hüseyin Aldırmaz ve Zeynep Topkaya düellolarını gerçekleştirirken Hüseyin %45 oy alırken, Zeynep ise %54 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Zeynep Topkaya oldu.

Haberin Devamı

Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında katılan Zeynep Topkaya seslendirdiği şarkı ve sempatik tavırları ile jüri üyeleri ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Zeynep Topkaya katıldığı günden itibaren adından söz ettirdi. İngiltere'den katılan yarışmacı, söz ve bestesi Estelle Swaray, Caleb Speir, Kweli Washington, Kanye West, John Stephens, Will Adams, Keith Ernesto Harris ve Joshua Lope'a ait olan "American Boy" adlı şarkıyı seslendirdi.

23 yaşındaki Zeynep Topkaya'ya bütün jüri üyeleri dönmüştü. Türkçe'ye tam hakim olamayan fakat Sivas kökenli olan yarışmacı programa bir kaç Türkçe cümle haricinde İngilizce konuşarak devam etti. İngiliz aksanına sahip olan Zeynep Topkaya'nın sempatik tavırları, konuşma şekli ve aksanı jüri üyelerini mest etti.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı büyük ilgiyle izlenen performansı bir kez defa göstermesini rica etti. Jüri üyelerinden Ebru Gündeş bile rahat anlaşmak için İngilizce konuşurken, yarışmacı Zeynep Topkaya şarkının sonunda, yoluna Hadise ile devam etme kararı almıştı.