Ankara Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

11.02.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı.

Haberin Devamı

Başkan Avan, mesajında şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Şehit haberleriyle tüm ülkenin derin üzüntü içinde olduğunu aktaran Avan, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Türk milleti ve Türk devleti var olduğu sürece aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacaktır. Onların manevi hatıraları sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türk milleti ve devleti olarak bu coğrafyada yaşamanın bedelini çok büyük bir şekilde ödemekteyiz.

- Birlik olma zamanı

Yeter ki bizler bir ve beraber olalım, tüm oyunları bozmaya gücümüz yeter. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve emniyet güçlerimizin ülkemizin içerisinde ve Afrin'de terör örgütlerine karşı yapmış olduğu başarılı operasyonlarla, tarihinin en büyük darbesini vurmaya devam etmektedir.

Haberin Devamı

- Arkadan saldırıyorlar

Terör örgütünün almış olduğu ağır darbeler nedeniyle, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza, yaşlı, kadın, çocuk, sivil demeden uzaktan kalleşçe ve acımasızca saldırmaya devam etmektedirler. Askerlerimizin karşısına erkekçe çıkamayan hainler, kalleşçe pusu kurup, arkadan saldırmaktadırlar.

Türkiye'nin sınırında olan ve Ülkemizin güvenliği için, Türk silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de ve ülkemizin genelinde yapılan tüm operasyonları canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Şu an operasyonlara katılan ve görevi başında tüm güvenlik güçlerimize de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun."

Yazarlar