Denizli Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

21.01.2018 - 15:46 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatı

DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Türkiye'nin kimsenin toprağında asla gözünün olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Özkan, Suriye'nin Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin, inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü ezanı, bayrağı, vatanı söz konusu olunca canını feda etmekte asla tereddüt etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini ifade etti.

Suriye'deki terör örgütlerini destekleyen müttefikleri, kendilerine çekidüzen vermeye davet eden Özkan, şunları kaydetti:

"ABD'nin Suriye'de terör örgütüne 4 bin 900 tır ve 2 bin uçak dolusu silahı göndermekteki amacını iyi biliyoruz. Müttefik dediğin böyle olamaz. Üzerine üniforma giydirdiği teröristin bir de tepesine bayrağını dikince, bu hainleri meşrulaştırdıklarını sanıyorlar. Oraya ne kadar hain toplanırsa toplansın, Türkiye'nin kudretinin ve dirayetinin önünde hiçbir gücün duramayacağını bilsinler. 15 Temmuz'da bu millete baş eğdiremediler. Bu cihan çok Firavun, Nemrut, Ebu Cehil gördü ancak Hazreti İbrahim'in davası, hepsini galebe çaldı. Türkiye'yi de bölmeye, parçalamaya hiçbir güç yetmez."

Haberin Devamı

Özkan, Türkiye'nin kimsenin toprağında asla gözünün olmadığını belirterek, şunları ifade etti:

"Türkiye, milli birlik ve güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem masada hem sahada olmaya ve birliğimize, dirliğimize kast eden tüm mihrakların heveslerini kursağında bırakmaya devam edecektir. Biz kültürümüz, dinimiz, medeniyetimiz gereği çevremizdeki herkese zeytin dalı uzatmaya özen gösteririz fakat bu dalı kırmaya çalışanlara, egemenliğimize, milli birlik ve berberliğimize kastedenlere gereken karşılığı da misli ile vermekte tereddüt etmeyiz."