Ankara Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

13.02.2018 - 18:52 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatına Destek

ANTALYA (AA) - Manavgat ilçesinde, Türkiye Kamu-Sen Manavgat Temsilciği öncülüğünde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek ve şehitler için dua programı düzenlendi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Meydanı'nda Kur'an’ı Kerim okunmasıyla başlayan programda dua edildi.

Meydanda toplanan grup, Türk bayraklarıyla terör örgütleri aleyhine slogan attı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan sendikanın ilçe temsilcisi Ömer Esen, Mehmetçik'in Afrin'de yürüttüğü harekata sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, "Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk milletinin kaderini yeniden yazıyor." dedi.

Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi bugün de YPG/PKK kılığına girmiş emperyalist güçlerle savaşıldığını ifade eden Esen, şunları kaydetti:

"Mehmetçik, cephede bu topraklarda yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman antitank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Şundan eminiz ki Allah'ın izniyle bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz. Hepimiz birer Mehmetiz, askeriz, bütün hainlere, yedi düvele yeteriz."

Haberin Devamı

Türk milletinin tek yürek, tek bilek olarak kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin’e yürümeye hazır olduğunu dile getiren Esen, "Biz askeriyle, milletiyle bir ve bütün olarak devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu bir vatan mücadelesidir. Bu bir namus mücadelesidir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Bilinsin ki bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak." diye konuştu.