Hatay Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

16.02.2018 - 18:11 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatına Destek

HATAY (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere vatandaşların desteği sürüyor.

Haberin Devamı

Kırıkkale'nin Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Çelik ve beraberindeki bir grup vatandaş, askere destek ve moral vermek amacıyla Hatay'ın Hassa ilçesine geldi.

Belediye Başkanı Çelik, yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere destek olmak için Kırıkkale'den Hassa'ya geldiklerini belirtti.

Askerlerin yanında olduklarını ifade eden Çelik, "Moral ve motivasyon vermek için kendilerine destek oluyoruz. Türk milleti olarak Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek için yaklaşık bin kilometrelik yol buralara kadar geldik." dedi.

Öte yandan, bazı vatandaşların da askere destek vermek üzere Türk bayraklarıyla ilçeye gelişi sürüyor.

Yayladağı ilçesinde de harekata destek için yürüyüş düzenlendi.

Haberin Devamı

Yayladağı Belediyesinden yapılan açıklamada, belediye ve kaymakamlık tarafından ilçede Mehmetçiğe destek yürüyüşü yapıldı.

Cuma namazı sonrasında kent meydanında toplanan kalabalık, ellerindeki Türk bayraklarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının önüne kadar yürüdü.

Kaymakam Ömer Faruk Yüce, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, her zaman devletin ve Mehmetçiğin yanında olduklarını ve operasyonun zaferle sonlanacağını söyledi.

Yürüyüşe, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, sivil toplum kuruluşu temsilcilerive çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualarla son buldu.