Manisa Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

26.01.2018 - 21:19 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatına Destek

MANİSA (AA) - Turgutlu ilçesinde şehit yakınları ve gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na gönüllü katılmak için dilekçeyle başvurdu.

Haberin Devamı

Askerlik şubesine giderek dilekçe veren şehit aileleri ve gaziler, görev verildiği takdirde terör örgüleri ile vatan ve bayrak için savaşmaya hazır olduklarını belirtiler.

Askerlik şubesine önünde şehit yakınlarından Sedat Yılmaz, yaptığı konuşmada, şehit yakınları ve gaziler olarak Afrin'e yönelik olarak yapılan terör örgütü operasyona tam destek verdiklerini belirterek, "Buradan, Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz, vatanının bölünmez bütünlüğü için terörle mücadele de can vermiş aileler olarak, Afrin'e yapılan 'Zeytin Dalı' operasyonuna katılmak istiyoruz. Biz, bu ülke için, vatanımız, milletimiz için terörle mücadele de can vermiş, Şehit Samet Yılmaz, şehit Ali Şahin, şehit Ekrem Kaygısız, Gazi Mustafa Bayram, Gazi Mehmet Baysal gibi bu vatan ve bayrak için şehit yakınları olarak can vermeye hazırız." diye konuştu.

Haberin Devamı

Askerlik şubesi yetkililerine dilekçelerini teslim eden şehit yakınları ve gaziler, askerlerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra şubeden ayrıldılar.