Manisa Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

16.02.2018 - 16:14 | Son Güncellenme:

.

Zeytin Dalı Harekatına Destek

MANİSA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığı çağrısı üzerine bir araya gelen siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Kur'an-ı Kerim okuyup dua ettiler.

Haberin Devamı

Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programda vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı.

Ardından Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Fetih Süresi okundu, dualar yapıldı.

MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin'de, sadece terör örgütlerin değil, terör sempatizanı, işbirlikçi ve destekçisi pek çok ülke karşısında da kahramanca mücadele ettiğini söyledi.

Başkan Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk-İslam aleminin en güçlü kalesi olduğu için hedef gösterildiğini kaydederek, "Tüm terör gelişmelerinin perde arkasın da Kurtuluş Savaşı'nda yendiğimiz fakat hala aklı Türkiye’de kalmış hainlerin, terör örgütlerine el altından sızdırdıkları imkanlar ve yaptıkları gizli algı operasyonlarıyla, insanlığa düşman terörist bir zihniyetle, doymak bilmez çıkar hayali yatmaktadır. Bizler, vatan hainleri, bölücü ve teröristleri affetmeyecek kadar şerefli bir millet, güçlü bir devletiz." diye konuştu.