Tekirdağ Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

22.02.2018 - 12:41 | Son Güncellenme:

TESKİ çalışanları, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kan bağışında bulundu

Zeytin Dalı Harekatına Destek

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) çalışanları, Türk Kızılayı'na ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kan bağışı yaptı.

Haberin Devamı

TESKİ'den yapılan açıklamaya göre, çalışanlar, Türk Kızılayı Tekirdağ Kan Bağış Merkezince TESKİ binasında kurulan stantlarda kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Kan bağışı kampanyasını Kızılay ile işbirliği içinde gerçekleştirdiklerini aktaran Başa, şunları kaydetti:

"Oldukça yoğun bir ön başvuru oldu. 221 personel ön başvuruda bulundu. Kan bağışı kampanyamızın amacı, TESKİ olarak kurumsal kimliğimizi ön plana çıkararak terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğimize manevi destek olmuş olacağız. Bu kampanyanın düzenlenmesinde öncü olan TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kızılay'a teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerin diğer kamu kurum ve kuruluşlarına, ayrıca özel firmalara da örnek olmasını diliyorum."

Haberin Devamı

TESKİ çalışanları tarafından Türk Kızılayı'na 143 ünite kan bağışlandı.