Aksaray Zeytin Dalı Harekatı'na Kan Bağışı İle Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Kan Bağışı İle Destek

05.02.2018 - 16:34 | Son Güncellenme:

Aksaray'da vatandaşlar, TSK'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kan bağışında bulundu

Zeytin Dalı Harekatına Kan Bağışı İle Destek

AKSARAY (AA) - Aksaray'da vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na kan bağışıyla destek oldu.

Haberin Devamı

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda, Kızılay ve Türk Kızılayı Aksaray Gençlik Kolları tarafından düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Aksaray Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hamza Yasin Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için kan bağışı kampanyası başlattıklarını söyledi.

Kampanyaya, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Şahin, "Mehmetçik'imizin yanında fiilen bulunamasak da Kızılay ekibi olarak gerekli hallerde hemen ulaştırılması için kan bağışı kampanyası düzenledik. Bizler de bu şekilde askerlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı da kampanyaya destek vermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Vatandaşlardan Ömer Aslan ise Mehmetçik'e bu şekilde destek olduklarını ifade ederek, "Bölgedeki askerlerimize belki lazım olur düşüncesiyle kan veriyoruz. İnşallah lazım olmaz ve sağ salim gidip gelirler." dedi.

Üniversite öğrencisi Büşra Çetin de Kızılay'ın çalışmalarında gönüllü görev aldığını belirterek, "Cephede görev alamıyoruz ama en azından desteğimizi bu şekilde vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da sürekli kan bağışında bulunmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.