Ekonomi Ziraat Bankası emekliler için özel bir dünya hazırladı

Ziraat Bankası emekliler için özel bir dünya hazırladı

24.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcımız Alpaslan Çakar, “Emekliler için hem avantajlar içeren özel kredi paketimizi sürekli olarak geçerli tutuyor hem de çeşitli markalarla işbirlikleri kapsamında indirim ve avantaj kampanyalarını yıl içinde farklı dönemlerde devreye alıyoruz” dedi

Ziraat Bankası emekliler için özel bir dünya hazırladı

Emeklilik maaşlarını Ziraat Bankası’ndan almayı tercih eden müşterilerinin kendileri için son derece kıymetli olduğunu ifade eden Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcımız Alpaslan Çakar, “Ziraat Bankası olarak emekli maaş müşterilerimize verdiğimiz değeri onlara her daim gösterebilmek adına; Emeklinin Artısı Ziraat’te programımız kapsamında emeklilerimize özel bir dünya hazırladık” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Bu uygulama ile hem avantajlar içeren özel kredi paketimizi sürekli olarak geçerli tutuyor hem de çeşitli markalarla işbirlikleri kapsamında indirim ve avantaj kampanyalarını yıl içinde farklı dönemlerde devreye alıyoruz” diyen Çakar şöyle konuştu:

“Emeklinin Artısı Ziraat’te programı kapsamında Bankamızdan maaş alan tüm emeklilerimiz, Ziraat Finans Grubu ailesinin birer üyesi olan Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyorlar. Diğer taraftan ülkemizin önde gelen çeşitli kurumları ile emeklilerimize özel düzenlenen indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Emekli maaşlarını Bankamızdan almayı tercih eden müşterilerimize sunulan bu kampanyalara katılım için herhangi bir ek şart aramıyoruz. Kendilerine sağladığımız çeşitli ürün, hizmet ve özel kampanya avantajlarının yanı sıra, emekli maaş müşterilerimize geniş Şube ve ATM ağımız ile ülkemizin en fazla noktasında hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz ATM’lerimizden maaş tutarlarının tamamını tek seferde çekebiliyor ve emekli maaş hesapları için Hesap İşletim Ücreti ödemiyorlar. Kendilerine özel kredi faiz oranları yanında, maaş ödeme dönemlerine uygun aylık veya 3 ayda bir taksit ödeme seçeneklerinden kendilerine uygun olanı seçebiliyorlar.”

Haberin Devamı

3.3 milyon başvuru

Türkiye’de bulunan 11,5 milyon kadar emeklinin yaklaşık yüzde 41’inin maaşlarını Ziraat Bankası aracılığı ile almayı tercih ettiğini belirten Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcımız Alpaslan Çakar, sözlerine şöyle devam etti:

“Belirttiğim gibi bu tercihin Bankamızdan yana kullanılıyor olması bizler için çok önemli. Yakın zamanda başlayan promosyon ödemeleri konusunda da Ziraat Bankası olarak müşteri sayımızın yüksekliğine rağmen son derece hızlı şekilde aksiyon aldık. Bu dönemde Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduk. Bir ay gibi kısa bir sürede 3,3 milyon promosyon başvurusunu şubelerimiz ve internet şube, ATM, SMS, Müşteri İletişim Merkezi gibi dijital kanallarımız aracılığı ile aldık ve şu ana kadar 2,4 milyon emeklinin promosyon ödemesini gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Gerek ürün ve hizmet kalitemiz ile gerekse müşterilerimize sunduğumuz avantajlar ile, 2017 yılında da tüm müşterilerimiz için olduğu gibi emekli maaş müşterilerimiz için de “Bir Bankadan Daha Fazlası” olmaya devam etme yolunda çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz.”