Editörün Seçtikleri Pantene’in yeni seyahat boyları tatilde yanınızda

Pantene’in yeni seyahat boyları tatilde yanınızda

02.05.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

Baharla birlikte seyahat sezonu açıldı! Deniz, kum, güneşle birlikte yazın keyfini çıkarma vakti de geliyor. Saçlarınızın her an güzel ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız Pantene’in yeni seyahat boylarını tatilde yanınızdan ayırmayın deriz!

Pantene’in yeni seyahat boyları tatilde yanınızda

Seyahat mevsimi ile birlikte Pantene’in yeni mini seyahat boy ürünleri kurtarıcınız olacak. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı P&G’nin saç bakımında dünya lideri markası Pantene, 75 ml’lik seyahat boy şampuan ve saç bakım kremiyle nerede olursanız olun saç bakımınızı ihmal etmemenize yardımcı oluyor. Tatil valizinizde saç bakımınız için onlarca ürüne yer açmanıza gerek yok! Güzel ve sağlıklı görünen #PanteneSaçı için Pantene’in seyahat boy şampuan ve saç bakım kremi ikilisini kol çantanıza bile rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Pantene Pro-V şampuan ve saç bakım kremi ikilisi saçlarınıza içten dışa etki ederek saçlarınızı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya güçlendiriyor. Dünyada sadece Pantene’in Şampuanlarında bulunan Antioksidan ve Saç Bakım Kremlerindeki Histidin teknolojileri ile Pantene saça hücresel düzeyde nüfuz ediyor. Böylece Pantene’in ileri saç bakım teknolojileri saç liflerinizin yüzeyinin zarar görmesini önlüyor ve saçlarınızın en güzel halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Pantene Seyahat Boy 75 ml Onarıcı ve Koruyucu Bakım Şampuan’ın tavsiye edilen satış fiyatı 4.99 TL
Pantene Seyahat Boy 75 ml Onarıcı ve Koruyucu Bakım Saç Bakım Kremi’nin tavsiye edilen satış fiyatı 4.99 TL

Yazarlar