Ege Zirvede bir hayat Bornova'da başlıyor

Zirvede bir hayat Bornova'da başlıyor

08.10.2017 - 03:15 | Son Güncellenme:

İkon Tower, merkezi konumu, sağlam ve dayanıklı temeller üzerinde yükselmiş özel mimarisi, kullanışlı daire seçenekleri ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan sosyal alanlarıyla İzmirlilere zirvede bir hayatı vaat ediyor...

Zirvede bir hayat Bornovada başlıyor

Kurulduğu günden bu yana güvenli, sağlam ve modern çağın tüm ihtiyaçlarına yanıt veren projeler üreten Özemeksan İnşaat, son projesi İkon Tower’la yine dikkatleri üzerine çekiyor. Şehrin en merkezi noktalarından biri olan Bornova’da hayata geçirilen proje, 146 metre yüksekliği, kat bahçeleri ve benzersiz seyir terasıyla lüks bir yaşamı, benzersiz İzmir manzarasıyla birleştiriyor.
8.300 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İkon Tower projesi, biri yatay, biri dikey olarak projelendirilen iki bloğunda bulunan 367 bağımsız alanıyla farklı yaşam standartlarınızı karşılıyor. 1+1’den başlayıp 4+1’e kadar uzanan daire seçenekleriyle İkon Tower, İzmirlilere ihtiyaçlarına ve hayallerine göre seçim yapma şansını da veriyor.
Ege’de bir ilk
Tamamı konuttan oluşan İkon Tower projesi, geniş ve ferah iç alanlarının yanı sıra, kullanılan yapı malzemeleri ve temel sistemleriyle de Özemeksan İnşaat’ın proje anlayışını gözler önüne seriyor. 50 metre uzunluğunda ve 120 cm çapında betonarme kazıklar kullanılarak güçlendirilen temel sistemleriyle sahiplerine güvenli bir yaşam alanı sunan İkon Tower, geniş açıklıklı ve yüksek sürme sistemleri kullanarak ferah bir iç ortam sağlayan ‘Smart Slide Sistemi’ni de Ege Bölgesi’nde ilk defa bu projede kullanıyor. Ayrıca İkon Tower’da, gün ışığından maksimum verim alınmasını sağlayacak olan geniş pencereler ve ferah yaşam alanları, projeye değer katıyor.
Teslim sonrası hizmet
İkon Tower’ın içindeki açık ve kapalı otopark alanları, açık yüzme havuzu/çocuk havuzu, fitness center, yoga&plates salonu, game center, çocuk oyun alanı, squash kortu, seyir terasları ve kat bahçeleri, geniş lobi ve oturma alanlarıyla şehrin zirvesinde bir hayatı İzmirlilere sunan Özemeksan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan, teslim sonrası hizmetleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor.