Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

111 Southampton-Bristol 1
İngiltere Championship'te liderlik koltuğunda oturan Southampton sahasında elde ettiği 2-0'lık Crystal Place galibiyetiyle kendine geldi. Bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 11 galibiyet alan Southampton bu seriye Bristol City'yi de ekleyerek yoluna devam etmek istiyor. Son 5 maçta 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle kötü bir grafik çizen Bristol'un bu zorlu deplasmandan puan çıkarması oldukça zor görünüyor.

126 Watford-Doncaster 1
Championship'in formda ekiplerinden Watford son 10 maçta tek yenilgi alırken, 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Ligde hâlâ 18. sıradalar, ancak son 2 aydaki performansları gerçekten dikkat çekici. 23. sıradaki Doncaster evindeki son 2 maçtan galibiyetle ayrıldı, ama deplasman karnelerinin çok kötü olması, Watford karşısındaki işlerini zorlaştırıyor. Ev sahibi zor da olsa hedefine ulaşacaktır.

Haberin Devamı

148 Reading-Ipswich 1
Reading son üç maçta West Ham, Leeds ve Brigton gibi üç dişli rakibini yenerken, fileleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise tek gol görmedi. Championship'te bir anda 6. sıraya yükselen mavi-beyazlı ekip, Ipswich karşısında kritik bir sınav verecek. İngiltere'de Premier Lig'e geri dönmenin hesaplarını yapan Reading'in, Ipswich karşısındaki işi kolay değil, ancak 3 puana daha yakın duruyorlar.

Watford favori

Watford favori