Zonguldak Zonguldak'taki Silahlı Saldırı

Zonguldak'taki Silahlı Saldırı

19.08.2017 - 20:37 | Son Güncellenme:

Merkeze bağlı Kumtarla köyünde kına eğlencesi dönüşü düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Soner ve Uğur Akyüz'ün cenazeleri toprağa verildi

Zonguldaktaki Silahlı Saldırı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta kına eğlencesi dönüşü düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Soner ve Uğur Akyüz'ün cenazesi defnedildi.

Haberin Devamı

Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi morgundan alınan cenazeler, Kozlu Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Kumtarla köyüne götürüldü.

Daha sonra Soner ve Uğur Akyüz'ün cenazeleri, köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazını kıldıran Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, aileye başsağlığı dileyerek, cemaate silah bulundurmamaları uyarısı yaptı.

Özkal, "Peygamber efendimize soruyorlar. 'Bizi kurtaracak, cennete gidecek yol nedir' diyorlar. O da sinire karşı sabretmeyi söylüyor. İnşallah böyle bir sıkıntı olmasın bundan sonra." dedi.

Öte yandan saldırıda eşi Şeref Akyüz ve oğlu Uğur Akyüz'ü kaybeden Nursel Akyüz, ağıt yakarak gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

- Olay

Zonguldak merkeze bağlı Kumtarla köyünde, 4 kişinin bulunduğu otomobile pompalı tüfekle ateş edilmiş, saldırıda yaralanan Şeref, Soner ve Uğur Akyüz, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralı Tolga Köse ise ilk müdahalenin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edilmişti.

Olayla ilgili E.A. gözaltına alınmıştı.