Gündem Zuhal Topal'ın programında şehit tepkisi

Zuhal Topal'ın programında şehit tepkisi

09.02.2016 - 23:02 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'ın üstlendiği izdivaç programına bir damat adayının protestosu damga vurmuştu. Zuhal Topal olayların ardından açıklama yaparak gündeme geldi.

Zuhal Topalın programında şehit tepkisi

Zuhal Topal, programında şehitlere saygısızlık yapıldı iddiasına ağlayarak ve sesi titreyerek cevap verdi.Evlilik programı sunucusu Zuhal Topal'ın, dünkü programında şehitleri hatırlatan damat adayına rağmen gelin adayına Roman havası oynattığı iddia edildi.

Haberin Devamı

AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPTI
Söz konusu durumun maksatlı olarak haberleştirildiğini savunan Zuhal Topal, "Benim vatan sevgimi, bu topraklara olan sevgimi sorgulayanları Allah'a havale ediyorum. Sorgulamak kimsenin haddine değil. Ben Türk bayrağı gördüğüm zaman gözyaşlarını tutamayan bir cumhuriyet kadınıyım" diye konuştu. Topal bu sırada ağladı ve sesi titredi.

Zuhal Topal'ın programında şehit tepkisi

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği izdivaç programına bir damat adayının protestosu damgasını vurdu.

Damat adayı Zekeriya Bey gelin adayına "Sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" dedi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine araya giren programın sunucusu Zuhal Topal bu sözlere tepki gösterdi ve stüdyoda gergin anlar yaşandı.

İŞTE O GERGİNLİK

Zuhal Topal Kimdir?

Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir. Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirdi.

Kariyeri
Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. ATV'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır ancak star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla Geniş Aile' yi bir arada yürütemediği gerekçesiyle bu diziden ayrılma kararı alsa da 71. bölümde diziye bir bölümlük katkıda bulunmuştur. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.