Cadde Galatasaray taraftarını kızdırmıştı! Alina Boz'dan açıklama geldi

Galatasaray taraftarını kızdırmıştı! Alina Boz'dan açıklama geldi

12.05.2024 - 10:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu eşi Umut Evirgen ile bir gece kulübünde eğlenirken görüntülenen Alina Boz, Icardi ile bütünleşen 'Aşkın Olayım' şarkısına eşlik ederken Galatasaray'a küfür ettiğine dair iddialarla gündeme geldi. Taraftarların çılgına dönmesiyle ünlü oyuncu, açıklama yaptı.

Galatasaray taraftarını kızdırmıştı Alina Bozdan açıklama geldi

Alina Boz ile Umut Evirgen, geçtiğimiz aralık ayında Emirgan’da demirli olan Halas Gemisi’nde gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

Çiftin yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törende; Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken, Evirgen’in şahitleri Özge Özpirinçci ve Fatih Terim olmuştu.

"BENİM BİR KOCAM VAR"

İkili, geçtiğimiz akşam Nişantaşı City's'de objektiflere takılmıştı. 'Tereddüt Çizgisi' filminin ilk gösterimine giden çiftten Boz, basın mensuplarından dikkat çeken bir ricada bulunmuştu.

Her şey yolunda. Evlilik çok iyi gidiyor. Sizden ricam var; beni artık ne olur tek çekmeyin, benim bir kocam var. Onunla çekerseniz sevinirim.

"KÜFÜR" İDDİASI

Özel hayatıyla bir süredir gündemden düşmeyen Alina Boz, son olarak eşi Umut Evirgen ile eğlenirken kameraya alındı. Galatasaray'ın ikonikleşmiş şarkısı 'Aşkın Olayım'ı söyleyen Beşiktaşlı Alina Boz, şarkıyı söylerken 'küfür' etti iddialarıyla gündeme geldi.

GALATASARAY TARAFTARINDAN TEPKİ!

Haberin Devamı

Alina Boz'un sosyal medyaya düşen görüntülerinden sonra Sarı-kırmızılı taraftarlar, ünlü oyuncuya Instagram hesabından tepki gösterdi.

AÇIKLAMA GELDİ!

Kendisine gelen tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü gören Boz, çareyi sosyal medya hesabından açıklama yapmakta buldu. Ünlü oyuncu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dün kayda alınan ve iznim olmadan paylaşılan videoda küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu bende üzüntüyle takip etmekteyim. Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim bir şarkının sözlerini seslendirmiş olup, başkaca küfür vb. herhangi bir söz söylemedim. Beni tanıyan kişiler, bu tarz micazım olmadığını da bilirler. Videoyu iznim olmadan çeken, sosyal medya hesaplarında paylaşan, ayrıca onur, şeref ve saygınlığıma saldırı niteliği taşıyan, hakaret içerikli yorumlarda bulunan kişiler hakkında şahsi kişilik haklarımı savunmak için TCK'nın 125. maddesinde düzenlenen 'Hakaret' suçu uyarınca avukatım aracılığıyla adli sürecin başlamasına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim. Bu asılsız iftirayla gündeme gelmiş olmaktan dolayı üzgünüm.

Galatasaray taraftarını kızdırmıştı Alina Bozdan açıklama geldi

Yazarlar