Beşiktaş Beşiktaş'ta on numara operasyonu! Transfer listesinde 2 dünya yıldızı

Beşiktaş'ta on numara operasyonu! Transfer listesinde 2 dünya yıldızı

17.05.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların on numara pozisyonunu tecrübeli bir isimle güçlendirmek istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların listesindeki 2 dünya yıldızı netlik kazandı.

Beşiktaşta on numara operasyonu Transfer listesinde 2 dünya yıldızı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan, Avrupa kupalarına erken veda eden Beşiktaş'ta gelecek sezon çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların on numara pozisyonunu dünyaca ünlü bir isimle güçlendirmek istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın on numara pozisyonuna takviye etmeyi planladığı 2 yıldız belli oldu. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Davy Klaassen ile Marco Reus'u gündemine aldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcu Davy Klaassen'i yeniden radarına aldığı belirtildi. Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 31 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başlandığı kaydedildi. Davy Klaassen'in Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Yıldız futbolcunun sezon sonunda boşa çıkacak olmasının transferde avantaj olarak görüldüğü belirtildi. Siyah-beyazlıların hedefindeki diğer ismin Marco Reus olduğu vurgulandı.

Borussia Dortmund'dan ayrılacağını daha önce açıklayan Marco Reus'un Süper Lig devinin gündeminde olduğu kaydedildi. 34 yaşındaki on numarayla transfer görüşmelerinin başladığı vurgulandı. Beşiktaş idarecilerinin sezon sonunda Davy Klaassen ve Marco Reus ile masaya oturacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Marco Reus ile Davy Klaassen ikilisinden biriyle mutlaka anlaşma sağlanacağı aktarıldı.