Sihirli kelime şampiyonluk

Liderler kolay yetişmiyor. Bu anlamda bizim kulvarda en bilinen isim rahmetli efsane başkan Süleyman Seba’dır... Düşünün 16 yıl Beşiktaş’ı yönetti, bu sürece tesisler ve irili ufaklı tam tamına 21 kupa sığdırdı. Gerek tesis gerekse sportif anlamda büyük başarılara imza atmasına karşın, Seba tepkiler nedeniyle göz yaşları içinde görevine veda etmek zorunda kaldı!
Eee bu oyunun genlerinde var bu tip krizler, kaoslar, çekişmeler... Başarılıysanız ne ala, ancak hele de şampiyon olamıyorsanız vay halinize!

Haberin Devamı

Tıpkı Fenerbahçe gibi!

Sarı-lacivertli camiada hummalı bir kongre çalışması var, yazılı ve görsel medyada manşetlerde yer alıyor, adaylar tartışılıyor. Başkan Ali Koç tarafında belirsizlik vardı, nihayet yeniden aday olacağını açıkladı. Eleştirecek halimiz yok, onun kararı, saygı duyacağız.
Ekonomik anlamda kasayı sonuna kadar açan Başkan Ali Koç’u, 6 yıldır şampiyonluktan uzak kalması psikolojik olarak olumsuz etkiledi, hem de çok üzdü. Demem o ki, Koç’un içinde şampiyonluk bir ‘uhde’ olarak kaldı, bu yeniden aday olarak yenmek istiyor!

GÜZEL SÖZLER

“Eğer isteklerin için savaşmıyorsan, kaybettiklerin için ağlama.” CHE GUEVARA

Derbide fotoğraf net

Süper Lig’de dananın kuyruğu derbide kopacak! Ne var ki, Galatasaray 6 puanlık avantajını cebine koydu, derbide bir puan ona yeter de artar bile!
Fenerbahçe mi? Umut, hatta mucize arıyor. Bulur mu, bence çok zor! Fotoğraf flu değil, çokkkk net, iyi oynayan kazansın, hır gür çıkmasın, bizler de keyifli bir maç izleyelim. Hakem üçlüsü ve VAR, aman dikkat, adaletli bir maç yönetin, keyfimizi kaçırmayın olur mu?

Mourinho problemi çözer mi?

Liderler koltuklarını bırakmak istemezler, bu oyunun genlerinde var bu olgu! Artı, demokratik ortamda herkes adaylığını koyar, buna kimsenin gıkı çıkmaz.
Aziz Yıldırım da liderdir, 6 yıl aradan sonra sandıkta yenildiği Ali Koç ile haziran ayında gerçekleşecek olağan kongrede yeniden yarışacağını açıkladı. Başkan Koç, güçlü bir yönetimle sandığa gitmek için kolları sıvarken, yeniden adaylığını açıklayan eski Başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.
Aziz Yıldırım’ın seçimdeki en büyük kozu, takımın başına getireceğini açıkladığı dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho olacak. Gerek Koç, gerekse Yıldırım’ın o koltukta oturdukları süreçte benzer yanları var, özellikle teknik direktör enflasyonunda! Yerli ve yabancı kimi getirdilerse, şampiyonluğa hasret kaldılar! Bakalım Fenerbahçe’nin başına geçerse Mourinho derde derman olacak mı?

Haberin Devamı