Voleybol Galatasaray Daikin Yasemin Güveli'yi açıkladı! İşte sözleşmesi

Galatasaray Daikin Yasemin Güveli'yi açıkladı! İşte sözleşmesi

14.05.2024 - 13:57 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda başarı hedefleyen Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncu Yasemin Güveli ile anlaştıklarını resmen duyurdu

Galatasaray Daikin Yasemin Güveliyi açıkladı İşte sözleşmesi

Galatasaray Daikin, orta oyuncu Yasemin Güveli ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

İmza sonrası konuşan Yasemin şunları söyledi: “Çok heyecanlıyım böyle bir camiaya transfer olduğum için. Bu formayı olabildiğince gururlu ve şanlı bir şekilde terleteceğimden emin olabilirsiniz. İnanılmaz güzel mesajlar aldım. Taraftarımız desteğini şimdiden bana hissettirmeye başladı. Sezonun içinde bunların daha fazlasını göreceğimden eminim. Ben de onların verdiği desteği daha güzel bir şekilde sahaya yansıtacağımdan eminim.” 

GALATASARAY AÇIKLADI! 1 YILLIK İMZA
Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı:

"Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, kadrosunu Yasemin Güveli ile güçlendirdi.

Kulübümüz, son olarak Çukurova Belediyesi’nde forma giyen orta oyuncu Yasemin Güveli ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

Galatasaray Daikin Yasemin Güveliyi açıkladı İşte sözleşmesi

1999 doğumlu oyuncu profesyonel voleybol kariyerine 2015 yılında Beşiktaş’ta başladı. Sırasıyla Eczacıbaşı, Karayolları Spor Kulübü ve Çukurova Belediyesi’nde forma giyen genç oyuncu, gelecek sezon sarı kırmızılı formamızı terletecek.

2015 EYOF Şampiyonluğu yaşayan Güveli, Beşiktaş ile 2015-2016 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi şampiyonluğu, Eczacıbaşı ile 2017/2018 ve 2021-2022 CEV Cup şampiyonluğu, 2019-2020 ve 2020-2021 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu ile 2023-2024 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşadı."

Yasemin Güveli’ye hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.