İspanya La Liga Real Madrid'de bir devir sona eriyor! Arda Güler'e fırsat doğdu

Real Madrid'de bir devir sona eriyor! Arda Güler'e fırsat doğdu

14.05.2024 - 18:43 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid'de bir devir sona eriyor. Efsane futbolcusuyla yollarını ayıracak olan İspanyol devinde Arda Güler'e fırsat doğdu. İşte detaylar...

Real Madridde bir devir sona eriyor Arda Gülere fırsat doğdu

İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden ve Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Efsane futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanan İspanyol devinin son kararı Arda Güler'i de yakından ilgilendiriyor.

BİR DEVİR SONA ERİYOR

Relevo'da yer alan habere göre Real Madrid 2012'den bu yana takımda forma giyen Luka Modric'le yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İspanyol devi, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Hırvat yıldıza yeni bir teklif sunmayı düşünmüyor ve sezon sonu kulüp efsaneleri arasında gösterilen oyuncuya veda edilecek.

Real Madridde bir devir sona eriyor Arda Gülere fırsat doğdu

MAAŞINDA BİLE İNDİRİME GİTTİ

Modric ise Real Madrid'de devam etmek istiyordu. Maaşında bile indirime gitmeye razı olan yıldız futbolcunun talebi İspanyol ekibi tarafından kabul görmedi.

ARDA'YA FIRSAT DOĞDU

Modric'in takımdan ayrılacak olması Arda Güler'i de yakından ilgilendiriyor. Gençlerin önünü açmanın zamanının geldiğini düşünen Real Madrid, Arda Güler'i Modric'in izinden gidebilecek yetenekte görüyor.

Haberin Devamı

Modirc'in gelecek sene takımda yer almaması ile birlikte Arda Güler daha fazla forma şansı bulabilecek.

Real Madridde bir devir sona eriyor Arda Gülere fırsat doğdu

ALDIĞI SÜRELERİ İYİ DEĞERLENDİRDİ

Real Madrid'in lig şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Real Sociedad, Cadiz ve Granada ile oynanan karşılaşmalara ilk 11'de başlayan Arda Güler aldığı süreleri iyi değerlendirdi. Real Sociedad deplasmanında 1-0'lık galibiyeti geitren golü atan ve maçın adamı seçiken milli futbolcu şampiyonluğun resmen ilan edildiği Cadiz maçında da sahanın en iyileri arasında yer almıştı. Son olarak Granada'da Real Madrid'in 4-0 galip geldiği maçta da golünü atan ve ligde süre bulduğu 8 maçta 3 gole ulaşan Arda Güler, İspanyol basınının da övgüsünü toplamıştı.