Marka Haberleri PIERRE CARDIN’DEN KADINLARA ÖZEL YENİLİKÇİ STİLLER TAŞIYAN KOLEKSİYON

PIERRE CARDIN’DEN KADINLARA ÖZEL YENİLİKÇİ STİLLER TAŞIYAN KOLEKSİYON

25.12.2020 - 10:32 | Son Güncellenme:

Pierre Cardin’in kapsül kreasyon olarak tasarladığı özel kadın koleksiyonu, dinamik ruhu ve kadının metropol yaşamın içindeki cesareti ve özgüveninden ilham alınarak hazırlandı. Aquarel desenin yanında siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu koleksiyon şık ve benzersiz bir stil vadediyor.

PIERRE CARDIN’DEN KADINLARA ÖZEL YENİLİKÇİ STİLLER TAŞIYAN KOLEKSİYON

Kokteyl ve casual-chic elbise, zamansız slim suit, devore bluz, triko, denim ve yeni yıl için hazırlanan çantalardan oluşan kapsül koleksiyon, arzu edilen kadın modasına sofistike bir yaklaşım sunuyor. Toplamda 30 parça ile hazırlanan kapsül koleksiyonda yer alan kadın şıklığı yeniden hayat buluyor.

Pierre Cardin kadınına özel hazırlanan koleksiyon, günlük hayatta kullanılabilecek modellerle birlikte şık davetlerin vazgeçilmezi olacak dengeli parçaları bir arada barındırıyor. Koleksiyonun tamamı hayatın akışında cesur ve özgün tarzları deneyimlemek isteyen kadınlar için hazırlandı.

Birbirinden kullanışlı parçaların yer aldığı koleksiyon, vatka detaylarıyla hem geçmiş hem günümüz trendlerine göz kırparken, dijital desen kullanılarak tasarlanan parçalarıyla da dinamik bir stil vadediyor. Takım elbiselerdeki maskülen tavrın saten kumaş  birlikteliği, iddiayı feminen bir tavırla yorumlamak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor. Ayrıca koleksiyon, şık ve rahatlığı bir arada sunan denimlerin basic trikolarla ve kadife efektli bluzlarla kombinlenebilmesine de imkan sağlıyor.