2023 Güdül Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara)
2023 Güdül Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara) 2023 Genel Seçimleri için kritik gün yaklaşıyor... Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Milliyet'in Ankara Güdül Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Güdül ilçesine ait sonuçları takip edebileceğiniz gibi, diğer tüm Ankara ilçeleri için de seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için oy kullanımı saat kaça kadar devam edecek, kimler oy kullanabilecek, nerede ve nasıl oy kullanılacak gibi soruların yanıtları; 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Seçimi için özel olarak hazırladığımız içeriğimizde detaylı olarak yer almaktadır.
11.05.2023 Bilgi Rehberi
Kızılcahamam Çamlıdere Güdül seçim sonuçları | 2019 Yerel seçim sonuçları
Kızılcahamam Çamlıdere Güdül seçim sonuçları | 2019 Yerel seçim sonuçları Kızılcahamam Çamlıdere Güdül yerel seçim sonuçları için gözler sandıklardan çıkacak oylarda. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanan milyonlarca vatandaş il ve ilçelerindeki seçim sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Kızılcahamam Çamlıdere Güdül yerel seçim sonuçları, partilerin oy oranları ve belediye başkanları ile ilgili tüm ayrıntılar milliyet.com.tr seçim sayfasında.
31.03.2019 Gündem
AK Parti Ankara Güdül Belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın kimdir?
AK Parti Ankara Güdül Belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın kimdir? AK Parti Ankara Güdül Belediye başkan adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Ankara Güdül Belediye başkan adayı Muzaffer Yalçın kimdir?
1.01.2019 Gündem
AK Parti'de yanlış anons şakınlığı
AK Parti'de yanlış anons şakınlığı AK Parti Ankara Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Ankara Güdül adayı Havva Yıldırım oldu. Havva Yıldırım'ın adaylığı, 'evli ve 2 çocuk babasıdır' diye anons edildi. Daha sonra düzeltilerek 'evli ve 2 çocuk annesi' diye anons edildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri