Keçiören

Keçiören

Son dakika Keçiören haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Keçiören gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Keçiören haber sayfamızda...

Keçiören

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.195 keçiören haberi bulunmuştur.
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Haberler
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
Bakan Uraloğlu açıkladı! 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Başkent Ankara’nın kent içi ulaşımının en önemli parçalarından biri olan ve 12 Nisan 2018’de açılan Başkentray’ın 6 yılda 89 milyon yolcuya hizmet verdiğini açıkladı.
12.04.2024 Ekonomi
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, ülke genelinde kadın muhtar sayısı yüzde 100’e yakın arttı.
11.04.2024 Gündem
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı Ankara’nın Keçiören ilçesinde market çalışanının, içeriye giren kediyi tekmeleyerek dışarıya atması güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanseverler duruma tepki gösterip, şikayette bulundu.
5.04.2024 Haberler
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı
Yer: Ankara! Markete giren kediyi tekmeleyip dışarı attı Ankara’nın Keçiören ilçesinde market çalışanının, içeriye giren kediyi tekmeleyerek dışarıya atması güvenlik kamerasına yansıdı. Hayvanseverler duruma tepki gösterip, şikayette bulundu.
5.04.2024 Gündem
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Son dakika: Ankara'da geri dönüşüm tesisinde yangın Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
4.04.2024 Gündem
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü
31 Mart yerel seçimine katılım son 20 yılın en düşüğü! 10 ayda 10 puan düştü Yerel seçime katılım oranı yüzde 78 düzeyinde kaldı. 14 Mayıs Genel Seçimi’nde katılım oranı zirve yaparak yüzde 88.92’ye ulaşmıştı. Katılımın düşük olduğu seçimde bazı iller dört ve daha üzeri sayıda partinin ilçe belediyelerini paylaşması nedeniyle rengarenk bir haritaya sahip oldu.
2.04.2024 Gündem
KEÇİÖREN SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Keçiören Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
KEÇİÖREN SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Keçiören Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ankara Keçiören Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Keçiören ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ankara Keçiören Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
En kalabalık 10 ilçede durum
En kalabalık 10 ilçede durum Bazı önemli ilçelerde ise AK Parti’nin aldığı oy oranları şöyle: İstanbul Esenyurt - Yüzde 39,83 (2...
1.04.2024 Gündem
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Vatandaşımızın verdiği karara, oyuna, iradesine sahip çıkıp saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz
Mansur Yavaş: İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle asla yan yana gelmeyiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "İstiklal Marşımızdan, bayrağımızdan hazzetmeyenlerle de asla yan yana gelmeyiz. Siz çok tehlikelisiniz; eğer seçim için böyle bir ümidiniz varsa bu akşam televizyonlara bebek katilinin kardeşini çıkarın. Onun da mektubunu okutun bakalım ne olacak" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok: Ankaramızı cazibe merkezi yapacağız Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Turgut Altınok, "Ankaramızı her alanda bir cazibe merkezi yapacağız."
29.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bir 5 yıl daha Ankara Yavaş'la gitmez. Tekeriniz dönmez. Yaş farkı gözetmeksizin tüm emekliler ve üniversite öğrencileri otobüs, minibüs ve metrodan ücretsiz yararlanacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik, “O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur” ifadesini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
'DEM Parti ile CHP'nin ortaklıkları var'
'DEM Parti ile CHP'nin ortaklıkları var' "DEM Parti ile CHP'nin Türkiye'nin birçok yerinde hem de Ankara'da ortaklıkları var." AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Bunu sıradan biri de söylemiyor, eş başkan adayı söylüyor. Mesaj açık. Sayın Yavaş'ın Londra temaslarında tokalaştığı, yan yana geldiği karelerle örtüşüyor" şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız
Mansur Yavaş: Önümüzdeki dönem son olacak! Arkamızdan güzel konuşturacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kalecik ilçesinde iftar programına katıldı. Seçimi kazanması halinde bu dönemin son dönemi olacağını belirten Yavaş "Arkamızdan güzel konuşturacağız" dedi.
27.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli
AK Parti Ankara Adayı Altınok: Yavaş, ispat etmediği için istifa etmeli AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Hani Turgut Altınok adına 600 tane daire vardı. Niye tapuyu çıkaramadılar? Yalan söylüyorlar. Yavaş, iddiasını ispat etmediği için istifa etmeli. Eseri yok, projesi yok, hizmeti yok, Ankaralıya anlatacak hiçbir şeyi yok" dedi.
27.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var'
CHP'ye para sayma soruşturması! 'Görüntülerin merkezinde İmamoğlu var' AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, günlerdir gündemden düşmeyen CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Keçiören ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.