Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Alpay, 55. sanat yılında Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde

Türk Pop Müziği’nin duayen yorumcusu Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile dün akşam 55'inci sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle kutladı.

|

Alpay, 1960’lı yıllarda başladığı ölümsüz kariyerinin 55'inci yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da sevenleriyle kutladı. Yaklaşık 2.5 saat boyunca ara vermeden sahnede kalan 87 yaşındaki usta sanatçı, performansıyla müzikseverlerden büyük alkış aldı.

ROMANTİZM RÜZGARI, FLAMENKO ESİNTİLERİ

Birçok şarkısının hikayelerini de sahnesinde sevenleriyle paylaşan Alpay; 'Fabrika Kızı', 'Gitme', 'Yanımda Kal' gibi klasiklerini her yaştan ziyaretçisi ile birlikte söyledi. Alpay ile kimi zaman romantizm rüzgârına, kimi zaman flamenko esintilerine kapılan müzikseverler Boğaz'ın eşsiz atmosferinde dans ederek eşlik etti.

SANATÇI DOSTLARI DA SAHNEDE

Duayen sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sürpriz konuklarıyla müzik ziyafetini ikiye katladı. 55'inci sanat yılını taçlandırdığı "Alpay’a Saygı" proje albümünde yer alan sanatçı dostlarıyla ilk kez Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde bir araya geldi.

Alpay’ın her biri müzik tarihine damga vuran klasiklerini Mirkelam, Kubat, Sedat Yüce, Cemil Demirbakan ve Hülya Yıldız kendine has yorumlarıyla seslendirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.