Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

National Golf Kulübü Kaptanı Salih Fazlıoğlu’nun davetiyle Antalya’da buluşan golf tutkunları, ‘Kaptan Kupası’nda unutulmaz anlar yaşadı

Geçtiğimiz yıl sahibi olduğu Şahin Sucukları adına Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirdiği turnuvanın güzelliği hâlâ konuşulan Salih Fazlıoğlu, bu kez National Golf Kulübü Kaptanı olarak sahaya çıktı ve ‘Kaptan’ olarak ilk kez düzenlediği ‘Kaptan Kupası’ ile keyifli bir organizasyona imza attı.
Pandemi nedeniyle iki yıllık aranın ardından buluşan golf tutkunları, Antalya Belek’te mücadele etti. Organizasyonda, Gross birinciliğini kadınlarda Beyhan Goldman Benardete elde ederken, erkeklerde Şehmus Işık kupanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Antalya’da renkli buluşma

Fazlıoğlu, “Pandemi süreci nedeniyle iki yıldır yapamadığımız turnuvayı bu yıl çok büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Herkese katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri de kutluyorum” dedi.
Turnuva sonunda kazananlara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Kupaları, Salih Fazlıoğlu ve Regnum Carya Onursal Başkanı Fikret Öztürk takdim etti.

Antalya’da renkli buluşma