Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, güzel Türkiye’mizde yaşanan orman yangınlarına kayıtsız kalmadı. “Mücadelemiz aralıksız devam ediyor, birlikte başaracağız” diyen dost simalar, sosyal medya hesaplarından çağrıda bulundu...

Ahmet Aras

“Yangın maalesef hiç istemediğimiz bir boyutta ilerliyor. Bodrum yanıyor. Canımız, kalbimiz acıyor. Bu kabusun bir an önce sona ermesi için halkımızın desteğiyle birlikte mücadelemiz aralıksız devam ediyor.” 

Aslıhan Sabancı

“Önüm arkam sağım solum yangın… Türkiye’yi bu hale getirenler, cennetimizi cehenneme çevirenler… Siz kimseniz duyun: Yanınıza kalmayacak bu hainlik, elbet bir gün hesap vereceksiniz.”

Haberin Devamı

Sedefhan Oğuz

“Yangın uçağı almak için iş dünyası iş birliği yapsın, güçlerini birleştirsin. Önce durduralım. Bağış yapıp, sonrasında ormanlar için adımlar atarız. Yangın uçaklarına acil ihtiyaç var.”

Nil Duran

“İçimde çok kötü bir ağlamak var. Bir ağacın altında oturarak hem kendime hem de börtü böceğe kurda kuşa, bir yıllık gözyaşıyla ağlamak istiyorum.”

Birlikte başaracağız

Neslihan Sabancı

“Çok üzgünüm. Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu hainliğin, kötülüğün izahı yok. Her gün bir felaket haberi, her gün bir acı. Artık tahammül edecek gücümüz kalmadı, biz ne kadar güzel bir Türkiye’de büyümüşüz. Allah herkesin yardımcısı olsun, geçmiş olsun Türkiyem ama hiçbir şey geçmiş değil...”

Linda Kuyumcuyan

“Ne çok insan hayatı, ne çok hayvan, ne çok yaşlı ağaç kül olmuş... Gerçek bir trajedi.”

Şükran Kayahan

“Özel hava yolu şirketlerine çağrı yapıyorum. Her biriniz ikişer tane yangın söndürme uçağı alın. Lütfen ciddi düşünün.”

Deniz Anapa

“Mazı yanıyor, yangın Çökertme yolu Bozalan mevkine ilerliyor. İnsanlar teknelerle Bodrum’a taşınıyor.“

Müge Tezman Sırmabıyık

“Biraz duyarlı olun, frenleyin kendinizi, hiç olmazsa birkaç gün! Antalya, Manavgat, Marmaris, Muğla, Fethiye...”

Nermin Bezmen

“Bu nasıl bir acıdır. Sadece düştüğü yeri değil, tüm vatanı yakar. Ağlıyorum...”

Kenan İpekçi

“Oksijen yerine yanmış odun kokusu soluyoruz, bunları da görmek, bunları da yaşamak varmış kaderimizde. Umudumuzu kaybetmeyelim, gün birbirimizle dayanışma günüdür.”

Haberin Devamı

Şebnem Çapa

“Canım memleketim. Canım kıyılarımız yanıp kül oluyor. Elimiz kolumuz bağlı sadece seyirci kalıyoruz. Ne acı...”