Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri, Uğur Batur’un sokak hayvanlarını desteklemek için düzenlediği müzayedede bir araya geldi

Sosyal yaşamın tanınmış isimleri, önceki gün gerçekleştirilen müzayedede buluştu. Kıvanç Tatlıtuğ’un bağışladığı 1970’ler modeli Japon yapımı güneş gözlüğü de Seyrantepe’deki Hom Design Center AVM’de düzenlenen ‘Mücevher Ve Obje Müzayedesi’nde satışa çıkarıldı. Uğur Batur tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Kadriye Olgar, Cansu-Erdem Eroğlu, Aslı-Özcan Aydın, Tülin Kartoz, Nalan Aksoy, Hilal Kallıkçı, Burcu Kartoz, Özcan Ata, Şeyda Güçlü, Türkay Helvacıoğlu, Nesrin İlter ve Zeynep Toker de katıldı. Açılış fiyatı 10 bin TL olan güneş gözlüğü, 25 bin TL’ye satıldı.

Haberin Devamı

Sokak hayvanları için müzayede

Elde edilen gelir ise Göktürk Hayvan Sevenler Derneği’ne bağışlandı. Gözlüğü satın alan Buket Mutlu Fidan, “Çok heyecanlıyız. Sokak hayvanlarını destekliyoruz. Bu gözlük vesilesiyle alıp bağışladığımız için çok mutluyuz” dedi. Batur ise, “Daha önce sahiplenmiş ve sokağa atılmış hayvanlar var, onların tedavileri sağlanacak” şeklinde konuştu.

Sokak hayvanları için müzayede