Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cengiz Orhonlu 'O Kız'da

Kanal D’nin, yeni sezonda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek olan dizisi O Kız’ın kadrosuna Cengiz Orhonlu katıldı.

|

20’li yaşlarını henüz bitirmekte olan yakışıklı, şeytan tüylü, popüler bir sosyal medya fenomenini canlandırmaya hazırlanan yetenekli oyuncu Cengiz Orhonlu, O Kız dizisinde Ozan karakterine hayat verecek.

Kanal D'de yayınlanacak, yapımını Content House, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda;
Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan),  Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.
O Kız yeni sezonda Kanal D’de...  

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.