Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dedikodulara inat havalimanında ziyafet! Menünün fiyatı dudak uçuklattı

Prens William'ın Düşes Kate Middleton'u aldattığı yönündeki iddialar günlerdir konuşulurken çift, yapacakları seyahat öncesi havalimanındaki özel alanda kendilerine ziyafet çekti. Birbirinden güzel yemeklerin yer aldığı menünün fiyatı ise dudak uçuklattı.

|

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - İngiltere'deki Heathrow Havaalanı'nda Terminal 5 adında gizli bir alan bulunuyor. Ünlü şef Jason Atherton tarafından yapılan yemeklerin servis edildiği bu alanda oldukça önemli kişilere hizmet veriliyor. Havaalanında bağımsız bir bina olarak tasarlanan Terminal 5'in içerisinde birbirinden şık mağazalar, restoranlar ve lüks dinlenme salonları bulunuyor. Devlet başkanlardan dünyaca ünlü yıldızlara kadar pek çok ismin ağırlandığı  bu yerde konukları kapıda karşılayan görevliler uçuş anına kadar en iyi hizmeti verebilmek adına onlara eşlik ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz kraliyet ailesinin gözde isimleri Prens William ve eşi Kate Middleton da   Terminal 5'te keyif yaptılar. İddiaya göre Cambridge dükü ve Cambridge düşesine iki saat süren bir yemek ziyafeti verildi. Bu esnada kendilerine özel bir uşak hizmet etti. Prens William ve Kate Middleton'un yemek yedikleri salonun duvarında asılı olan Kraliçe Elizabeth portresi ise dikkat çekti.  

Çiftin 3 bin 300 sterlin (yaklaşık 72 bin lira) tutan menüsünde tercih ettikleri yemekler ise şu şekilde: Kerevizli lahana salatası, baharatlı çipura, buğulanmış levrek ve ızgara tavuk. Heathrow VIP başkanı Priya Malhotra'nın açıklamasına göre Terminal 5'te ağırlanıyorsanız menüden istediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz. Üstelik ballı hamur işleri, taze meyve, fondü gibi tatlıların yer aldığı menüden de sipariş vermeniz mümkün.

Söylenenlere göre Kate Middleton ve Prens William da Terminal 5'te aldıkları hizmetten oldukça memnun kaldı. Şimdilerde ailece tatilde oldukları bilinen ikilinin Heathrow Havaalanını nereye gitmek için kullandıkları ise bilinmiyor. Son zamanlarda haklarında çıkan aldatma iddialarının aksine sürekli birlikte boy gösteren ikili adeta "Hakkımızda çıkan tüm haberler asılsızdır" dercesine söylentilere aldırış etmiyor.

NELER OLDU?

Prens William'ın Düşes Kate Middleton'u aldattığı yönündeki iddialar günlerdir konuşuluyor. Bu iddianın doğruluğu hakkında herhangi bir kanıt olmadığı gibi Prens William'ın bu ihaneti yapmış olabileceğini düşünenler de var. Çünkü bir kesim gruba göre Prens Charles da zamanında Prenses Diana'ya tüm dünyanın gözü önünde ihanet etmişti. Prens William'ın da Prens Charles'ın oğlu olması bu ihanet için yeterliydi.

Prens William'ın ihanetine olanak verenler olduğu gibi bunun tamamen altı boş bir iddia olduğunu düşünenler de mevcut. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus aldatma iddiasının anonim bir hesap tarafından yapılmış olması. Daha önce 2019 yılında da Prens William'ın Kate Middleton'u aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüş aile tarafından bu iddia yalanlanmıştı. Şimdilerde ise anonim hesap net bir isim vermedi. Ancak anonim hesabın eşini aldatan hatta eşinin de bu durumu bildiği ikili Prens William ve Kate Middleton'dan başkası değil.

Dünya gündemine üçüncü kez düşen bu aldatma iddiası ise Kate Middleton ve Prens William tarafından yapılmış herhangi bir açıklamayla netliğe kavuşmadı. Şimdilerde tatilde olan Prens William ve ailesinin ise anonim hesabın iddialarına ne yanıt vereceği merak ediliyor. Öte yandan şimdilerle tatilde olan Prens William ve ailesi yeniden yakın markaja alındı. Kate Middleton'u takip edenler bir detayı fark ettiler. Görünüşe göre Kate Middleton'ın yıllardır mecbur kalmadıkça parmağından çıkarmadığı nişan yüzüğü, kızıyla birlikte gittikleri etkinlikte parmağında yoktu.

Kate Middleton, kendisinden önce kayınvalidesi Prenses Diana'nın nişan yüzüğü olarak kullandığı, William'ın evlenme teklif ederken ona verdiği iri safir taşlı yüzüğü parmağından çıkarmıştı. Kate Middleton'ın parmağında yüzük olmadığını gören takipçiler, "Merak ediyorum nasıl oldu da Kate o yüzüğü parmağından çıkardı?", "Kate'in nişan yüzüğünün nerde olduğunu merak ettiğini" yazdı. Kate'in gözü gibi baktığı yüzünü çıkarması bir grup yorumcu tarafından olumsuz anlamda yorumlansa da gerçek oldukça basit olabilir.

Tatilde olan aile geçtiğimiz günlerde tekneye binerken de görüntülenmişti. Belki de Kate Middleton tatil boyunca yaptıkları etkinlikler esnasında yüzüğün başına herhangi bir şey gelmesin diye onu kutusunda taşıyordu, kim bilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.