Emre Kara

Emre Kara

emrekarayazar@gmail.com

Tüm Yazıları

Aynur Aydın, dün Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıktı. O nasıl depar atmak öyle? Twitter'da gündem konuları içindeydi. İzlerken düşecek diye içim gitti. Çok şükür hiçbir problem olmadan şarkıya girdi. Forma da çok yakışmış.

Aynur koyu Beşiktaşlı. Fanatizmini hiç çekinmeden her zaman ortaya koyuyor. Müzisyenlerin taraftarlar tarafından sahiplenmesi değerli. Benim de müzikal çizgisini sevdiğim ve rahatlığı üzerine yakıştırdığım nadir isimlerden biri.

O MANZARAYI BİR DAHA GÖRMEK İÇİN KİMİ TAKİP EDELİM CEMRE?
Cemre Kemer hamile biliyorsunuz. Artık aile büyüyor. Daha büyük bir eve ihtiyaçları olduğu için sabahları Cemre'nin hikayelerinde izlerken içimizin gittiği Arnavutköy'deki o meşhur evlerinden taşındılar.

Haberin Devamı

Cemre tam da evden taşınırken bir ev turu videosu çekmiş, yeni açtığı youtube kanalına yüklemiş. İlerleyen zamanlarda bu eve geri dönmeyi planlıyorlar. Cemre'ye bu evin şimdiki akıbetini sordum. 'Çok tatlı bir kıza kiraya verdik' dedi. 'Böyle şeyler sorulmaz' diyerek sormadım tabii ama evi kaça kiraya verdiklerini de çok merak ediyorum. Ne bileyim 'haberimiz olsaydı belki bulup buluşturur borç harç biz taşınırdık' dermişim.

Şimdi yeni evde de ilk önce manzaraya dikkat ediliyor ister istemez. Bu sefer doğa ve deniz manzarası yarı yarıya. Ne tam deniz görüyor, ne şehir. Güzel bir dengesi var. Yeşilliği bol bir ortam, hamile bir kadın için iyi gelecektir. Ağız tadıyla güzel günlerde oturmalarını dilerim.

HANDE KLİBE DOYMUYOR
Hande Yener bayramda ters köşe bir sürpriz yaparak geçen yıl çıkardığı 'Carpe Diem' albümünün dokuz numaralı parçası 'Kaç'ın klibini paylaştı. Bu albüme çekilen 4'üncü klip. Mekan olarak Side Antik Kent seçilmiş. Aytekin Yalçın yönetmiş.

Youtube'da bir kanalda, yine bu albümdeki dört numaralı şarkı 'Aşk Elinde'ye yapılan remix beş milyona yakın dinlenince belki Hande'nin aklını son dakika çeler diye düşündüm. Fakat bu albüme bir klip daha geleceğini düşünmüyordum. Tahminimce klip daha önce çekilip arşivlenmiş ve yayınlanması için yaz beklenmiş.

Haberin Devamı

Klipte özellikle hamam sahneleri çok göz alıcı. Hande'nin daha önce bu konseptte bir klibi olmadığı için yine farklı ve yine yeni. Koşuşturup kaçtığı planların çok başarılı olması kadar bazı görüntüler de durağan geldi bana. Klibin temasında tamamen siyah ve koyu renkler hakim olsa da aralar da renkli görüntüler bekledim. Belki de alışılan ve sıradanlaşan bu olduğu için böyle planlar çekilip eklenmedi. Günün sonunda bir gerçek var; Hande pandemiye rağmen çok iyi bir albüm çıkardı ve tanıtımlarından kliplerine büyük bütçeler harcadı.

Son olarak 'Carpe Diem'in ikinci albümünden önce yaz ortalarında 'Mor', 'Bodrum', 'Naber' gibi çok enerjik bir şarkı geleceğini, 'Kaç'ın da bir ara sıcak olduğunu hissediyorum. Acaba yanılıyor muyum?