Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kocan Kadar Konuş: Diriliş oyuncuları kim, konusu nedir? Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi nerede çekildi?

Kocan Kadar Konuş filminin devamı niteliğindeki Kocan Kadar Konuş: Diriliş bölümü, film severler tarafından büyük ilgi görmüştü. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın başrollerde yer aldığı film, televizyon ekranlarında yayımlanıyor. Filmin oyuncuları ve konusu da merak ediliyor.

|

Yerli romantik komedi tadındaki Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi 2015 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstlenirken, senaryosunu da Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu kaleme alıyor. 

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ KONUSU

Ailesi ve çevresinin evlilik baskılarıyla baş eden Efsun (Ezgi Mola), aşık olduğu Sinan'a (Murat Yıldırım) kavuşuyor ama aşk hayatının önündeki engeller azalmıyor. Efsun'un kendi kaotik ailesinden sonra bu defa Sinan'ın ailesi, özellikle de babaannesi Cavide Hanım'la uğraşması gerekiyor ve olaylar çığırından çıkıyor. Aşık olduğu adamla huzurlu bir beraberlik isterken türlü badireleri atlatıp bu hayaline kavuşabilecek midir? Herkesin onun yerine karar verdiği bir düğünü istiyor mudur sahiden?

KOCAN KADAR KONUŞ DİRİLİŞ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ezgi Mola ile Murat Yıldırım'ı buluşturan komedi filmi, Bolu’nun Göynük ilçesi ve Sakarya’nın Taraklı ilçesinde çekildi.

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ OYUNCULARI

Ezgi Mola
Murat Yıldırım
Hümeyra
Nevra Serezli
Gülenay Kalkan
Eda Ece
Begüm Öner
Gül Arıcı
Muhammet Uzuner
İsmail İncekara
Nilgün Kasapbaşoğlu
Meltem Özsavaş
Hakan Salınmış
Enis Arıkan
Bora Akkaş
Güven Murat Akpınar
Güçlü Yalçıner
Mehmet Baran Erdoğan
Tolga Çıklaçiftçi
Romina Özipekçi
Gözde Seda Altuner
Burak Topaloğlu
Emine Gülsüm Göznümer
Ayten Mısırlıoğlu

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.