R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün geç saatlerinde ilişkilerde beklentilerimiz daha hassas koşullara işaret ediyor. Sadece aşkta değil, tüm ilişkilerde ve görüşmelerde daha dikkatli bir tutum yerinde olacak. Koç burcunda ilerleyen Ay daha hızlı ve tepkisel olabileceğimizi göstermekte. Bugün kendimizi güvende hissedebilmek için çabuk davranmamız gerekebilir.

Düşünmeden yapılan çıkışlar ya da acelecilik yüzünden kendimizi zor durumda bulabiliriz. Bugün duygularımızda oldukça samimiyiz ancak karşımızdaki kişileri yeteri kadar hesaba katmamış olabiliriz. Günün geç saatlerinde gereksiz masraflar, kimi zamanda iletişim problemleri, gecikmeler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için çaba sarf edebilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde daha bireysel aktiviteler yapmak sizi mutlu edebilir.

BOĞA: Sabah saatlerinde yoğun olmakla birlikte kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir.

İKİZLER: Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Farkındalık içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşamı hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün iş hayatınız ön plana çıkabilir. Yöneticilerinizle aranızı iyi tutmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için karar aşamasında olabilirsiniz. Bazı konularda acele hareket etmemenizde fayda var. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Akşam daha akıcı enerjiler söz konusu.

ASLAN: Kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakmak size iyi gelecektir. Bazı konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konuların tamamlanması için kararlar vermeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazandığı bir gündesiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz.

TERAZİ: İlişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. İşlerinizde acele kararlar almamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam farklı ortamlarda bulunmak iyi gelecektir.

AKREP: Sabah saatlerinde çalışma ortamızda bazı değişiklikler olabilir. Sizi sıkıntıya düşürmesine izin vermemelisiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmanız gereken bir gündesiniz. İşlerinizi tamamlamak için ilişkiler önem kazanabilir. Yeni gözlemlere gidebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

YAY: İlişkilerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanma isteyebilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiklerinize zaman ayırın. Akşam alternatif planlar olacaktır.

Haberin Devamı

OĞLAK: Aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. İlişkilerinizdeki tutumunuz önem kazanacaktır. Güven aradığınız yere gitmek isteyebilirsiniz.

KOVA: Sabah iç sıkıntısı ilerleyen zamanlarda yoğun bir iş temposuna dönüşebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı problemleri büyütmeyin. Çevreniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

BALIK: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Kaynaklarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla kullanacağınız alanlara yönelmek daha iyi görünebilir. Acele karar vermeden önce düşünmenizde fayda var.