R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay’ın ışığı küçülürken, beklenmedik olaylar gündemimizi değiştirebilir. Huzursuz enerjiler var. Kaza ya da aksilik çıkarabilecek durumlara karşı uyanık olmalıyız. Fiziksel riskler dikkat çekebilir. Özellikle akşam saatlerinden itibaren olayların yönünü değiştirmekte zorlanabiliriz. Aşırı istekler yüzünden kişisel sürtüşmelere dikkat etmeliyiz.
Böyle zamanlarda yeni durumlar da ortaya çıkabilir. Eldeki işleri tamamlarken aceleci davranmak yerine biraz sabırlı olmalıyız. Çaba ve sorumluluk duygusu bize yardımcı olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Hassasiyetiniz olduğu konular sizin için öncelik kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hedeflerinize ulaşabilmek için daha fazla mücadele edeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Akşam abartılı olmaya meyilli olabilirsiniz. 

BOĞA: Gizli kalmış olaylar gündeminizi oluşturabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili otorite figürleri ön plana çıkabilir. Zirveye çıkmak için yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Akşam koşullar daha akıcı, keyif aldığınız yerlerde olmak size iyi gelecektir.

İKİZLER: Yeni başlangıçlar yapmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bedeninize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Akşam program yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Hırs yaptığınız işlerde mücadele verebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen gösterin. Öğle yaşayacağınız değişiklikler moralinizi bozabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahat.

ASLAN: Yeni ufuklara açılmak için mücadele edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Yabancılar gündeme gelebilir. Akşam düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konular mücadele gerektirebilir. Alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Finansal kararlar almak isteyebilirsiniz. Akşam sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

TERAZİ: İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Gizli kalmış konular olayları etkileyebilir. Uğraştığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

AKREP: Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde beklentileriniz için daha hırslı olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha güvensiz bir ortam oluşabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam şanslı olduğunuz durumlar olacaktır.

Haberin Devamı

YAY: Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Aşk gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Öğle saatlerinde gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Spekülatif konulara karşı özen göstermelisiniz. Akşam hobilerinizle ilgilenecek zamanınız olacaktır.

OĞLAK: Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe yönelik konuların sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere çekilebilirsiniz. İş hayatınızda daha hırslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Öğleden sonraki zamanlarda gizli koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde keyif aldığınız yerlere gidebilirsiniz.

KOVA: İletişimin ve hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde hedeflerinize ulaşabilmek için temponuzu yükseltmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönleneceğiniz zamanlar var.

BALIK: Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kişisel anlamda yetenekli olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Çalışma hayatınızda mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Öğle yaşayacağınız değişiklikler sizi zorlayabilir. Akşam keyifli koşullar söz konusu.