R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Heyecan ve iyimserlik yaratabilecek gelişmelere tanık olabiliriz. Yeni olasılıklar ve olaylara daha pozitif yaklaşabileceğimiz imkanlar söz konusu. Ay, sabah 09.34’ten sonra Terazi burcuna ilerleyerek görüşmeleri ve uzlaşı içeren durumları öne çıkarıyor. Karşılıklı konularda daha yüksek beklentiler içine girebiliriz.
Pek çok konu sanki kaderin bir parçası gibi yön değiştiriyor olabilir. Eskiye takılıp kalmamak, gelecek yönünde adım atmak önemli. Belki aradığımız istikrar ve huzuru bulamasak bile duygularımızın esiri olmamalı ve yeni olasılıklara daha açık durmalıyız. Şans cesur olandan yanadır. Bugünlerde ilişkilerimizi daha iyi yönetmek durumundayız.

Haberin Devamı

KOÇ: İlişkinizle ilgili konular sıklıkla gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. 

BOĞA: Çalışma arkadaşlarınızla meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeniniz için yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz.

İKİZLER: Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymaktan keyif alacaksınız. Uyumlu enerjinizi sürdürmeniz, işlerinizi bitirmenizi kolaylaştıracaktır. Ortaklı konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ: Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Geçmişinizden getirdiğiniz olaylara daha uyumlu yaklaşmak isteyebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere doğru çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışında olabilirsiniz.

ASLAN: Yoğun bir iletişim temposu bugün bizi bekliyor. Yazışmanın ve konuşmanın yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

BAŞAK: Cüzdanınıza ait konular üzerine eğileceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde mühim olaylarla ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Bilinmeyen konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıp yaşamamaya özen gösterin. Başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İlişkileriniz önem kazanabilir. 

YAY: Gelecek beklentileriniz bugün ön plana çıkabilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı kendinizi korumaya çalışın. 

OĞLAK: İş hayatınız gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış içinde olmak size de iyi gelecektir. Ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Ruhsal olarak iyi hissetmek için uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

Haberin Devamı

BALIK: Sizi endişelendiren konular gündeminize gelebilir. Etrafınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gelişmeler sizi farklı yönlere itebilir. Bugün ortaklı para konuları sizi etkileyecek konular arasında olabilir.