R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Öğle saatlerinde ihmaller, eksikler ve dikkatsizlikler öne çıkabilir. Karşılıklı konular beklentiler yüksek ancak bilgi akışı yeteri kadar net ve anlaşılır olmayabilir. Kimi zaman iyi niyetli de olsa, bazı yanlışlıklarla ve kafa karıştırıcı durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle günün geç saatlerinde acelecilik, kaza ve öfkenin yaratabileceği koşullara dikkat etmeliyiz.

Gergin bir gündeyiz. Koşulları tek başına yönetmemiz pek kolay değil. Aldanmalar ya da ihmallerin neden olabileceği koşullara dikkat etmek gerekiyor. Ay saat 12.12’den itibaren boşluğa girmekte.İşleri takip etmeyi ve sonuca götürmeyi zorlaştırabilir. Böyle zamanlarda önemli kararlardan kaçınmak doğru olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde hayalperest hissedebilirsiniz.

BOĞA: Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER: Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam daha içe dönük zamanlar var.

YENGEÇ: Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var.

ASLAN: Endişe duyduğunuz konularla yüzleşebilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmalısınız. Net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

TERAZİ: Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır.

AKREP: Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İlişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz.

Haberin Devamı

YAY: Ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir.

OĞLAK: Gündeminizi çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan tkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam sanatla ilgili program yapabilirsiniz.

KOVA: Maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

BALIK: Kişisel konular daha fazla öne çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.