R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye çalışalım. Bu saatlerde bereketli koşullar var. Sezgilerimizin de yardımıyla çok şey keşfedebiliriz. Eğitim, akademik uğraşlar ve yabancılarla ilgili konular açısından olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapma isteğindeyiz. Mesleki işlerde olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Sosyal olaylar ve herkesi ilgilendiren düşünceler öne çıkıyor. Olaylara bakış açımızda sert olmamalıyız. Kimi zaman inançlar ve yabancılarla ilgili durumlar gündemimizi meşgul edebilir. Ay saat 13.04’ten itibaren boşluğa girecek. Bu nedenle günün ikinci yarısında önemli işler sürüncemeye girebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

Haberin Devamı

KOÇ: Gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde tepkileriniz kontrol etmeye çalışmalısınız. Ani çıkışlarınız tartışmalara yol açabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu...

BOĞA: İş hayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

İKİZLER: Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Farklı şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Akışta kalın.

YENGEÇ: Kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerde endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. İşlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN: İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu... Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Çalışma hayatınızla ilgili konularda göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akıcı koşullar söz konusu... Alternatif planlar çıkabilir.

TERAZİ: Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler çin harcama yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP: Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak işlerden uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari işlerde yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz çalışmalarda yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz.

OĞLAK: Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz çalışmaları düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

KOVA: Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

BALIK: Gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz.