R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Özellikle aile ve ilişkiler cephesinde daha gerçekçi olmayı gerektiren bir hava var. Başkalarından beklentilerimizi gözden geçirdiğimiz günlerdeyiz. Aynı zamanda güvenlik konuları, dış etkenler de bizi daha sıkıntılı kılıyor olabilir. Olayların pratik ve somut yönleri ile daha fazla ilgilenmek özellikle sabah saatlerinde daha hızlı sonuçlar getirebilir. Bizi daha depresif ve şikayetçi kılan bir atmosfer söz konusu. Günün büyük bir bölümünde koşulları yönetmek pek elimizde olmayabilir. Karşılıklı konular, ilişkiler ve uzlaşı gerektiren durumlar dikkat çekiyor. Bugün Neptün de geri harekete dönerken, belirli hayal kırıklıkları ya da net olmayan durumlar, kolektif temalar dikkat çekebilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Gündeminizi sorumluluklar ve iş meşgul edebilir. Yaratıcılığınızı kullanmak hayatınızı kolaylaştıracak. Daha kolay ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için görünür olmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Uyumlu olacağınız zamanlardasınız.

BOĞA: Yeni ufuklara açılmak için kendinize imkanlar yaratabilirsiniz. Rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular kısmet getirebilir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir gündeminiz var. Akşam saatlerinde duygusal olabilirsiniz. 

İKİZLER: Kriz yaratan konulara karşı nasıl davranacağınızı kestirebileceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konuları fazla büyütmemeye özen gösterin. Ortak para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

YENGEÇ: Eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden temel atmak ve sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün ilgilendiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

ASLAN: Kariyer hayatınızda sorumluluklar alacağınız bir gündesiniz. Kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla organize olmak çalışma ortamını sakinleştirebilir. Dengede olmak size iyi gelecektir. Yoğun temposuda alacağınız destekler var. Kendinizi rahat ifade edebileceksiniz

Haberin Devamı

BAŞAK: Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcılığınızın ön plana çıktığı zamanlardasınız. Kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelmek iyi gelecektir. Sevdiğiniz şeyler için enerjinizi ve paranızı harcayabilirsiniz. Görünür olmaktan zevk alacaksınız.

TERAZİ: Ailevi alanda yeni gelişmeler olabilir. Ev hayatınızda farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Geçmiş konulardaki fikirlerinizi daha net ifade etmeniz gerekebilir. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Akşam daha derin hissedebilirsiniz. 

AKREP: Yoğun ve hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki ciddi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde dengede kalmaya ihtiyacınız olan zamanlar olabilir. Akışta kalın. 

YAY: Parasal yönde değişiklikler gündeme gelebilir. Bütçeleme yapmanız gerekebilir. Bazı konularda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlarda ikna edici olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi kolayca ilerletebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. 

Haberin Devamı

OĞLAK:  Kişisel hassasiyetiniz olan alanlara karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Önemli konular daha fazla zihninizi kurcalayabilir. Çaşlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız işlere daha fazla yönelebilirsiniz. 

KOVA: Bilemediğiniz konulardan dolayı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizi iç dünyanızla ilgilenmenize sebep olabilir. Ani tepki vermemeye özen gösterin. Akışta kalmak sizi rahatlatacaktır. Sorumluluklarınızda daha fazla yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. 

BALIK: Gelecek beklentileriniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizde parlatmak istediğiniz yanlarınız olabilir. İç uyumunuza önem verebilirsiniz. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz.