R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Güne ritmini veren Ay, bugün Balık burcunda kapanma aşamasına giriyor. Pek çok konuda akış içinde olmak, olayları aşırı zorlamamak öne çıkıyor. Böyle zamanlarda işler planladığımız gibi ilerlemeyebilir. Sezgilerimize önem verelim. Evrensel konular, hayal gücümüzün de katkı sağlayabileceği alanlarda daha başarılı olabiliriz. Öğle saatlerinde sanatsal uğraşlar, keyifli hissedebileceğimiz ya da tembellik yapabileceğimiz fırsatlar var. Ancak bugün yeni bir şey başlatmak, karar vermek ya da belirli konularda disiplin altına girmek için pek uygun değil. Kendimizi kurban durumuna düşürmemeye dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ: İçsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar olabilir. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

BOĞA: Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çabalayabilirsiniz. İş hayatınızda desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. Kadın yöneticinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. 

İKİZLER: İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gün. Heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle tartışma içinde olabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir. Akışta kalın.

YENGEÇ: Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminiz gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

ASLAN: Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı işlerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Parasal alanda dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili meselelere zaman ayırabilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun vakitler var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz. Akışta kalın.

AKREP: Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. Başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

YAY: Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. Eşinizle keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. 

Haberin Devamı

OĞLAK: Hareketli bir gün... Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Kararlarınızı yazılı hale getirmeyi unutmayın. Değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. 

KOVA: Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar verebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz.

BALIK: Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Bugünlerde kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın. Akışta kalın.