R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay’ın iyice küçüldüğü günlerden geçiyoruz. Güven ve istikrar isteği öne çıkıyor ancak hoş olmayan durumlar, olumsuzluklar, hatta şiddet içeren koşullar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde hayal gücümüzü daha iyi kullanabiliriz. Ancak önemli başlangıçlardan ve girişimlerden uzak durmak daha yerinde olacak. Günün ilk yarısında işlerimizi hızlı halledebiliriz. Tek başına hareket etmek zor değil. Öğle saatlerinde görüşmeler, toplantılar ve kadınlara yönelik konularda başarılı işler yapılabilir. Akşam (18.39) Boğa burcuna ilerleyen Ay, yavaşlayacağımızı ama kararlılık kazanacağımızı gösteriyor. Bitişler, sonlanmalar daha dikkat çekici olabilir. Şartları aşırı zorlamamalıyız. Gizli durumlar, planlar da ortaya çıkabilir. Güvenlik ve para konularına özen vermeliyiz. Ay, saat 21.47’den sonra İkizler burcuna ilerliyor olacak.

Haberin Devamı

KOÇ: Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanmak için enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BOĞA: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yüksek enerjinizi önem verdiğiniz olaylara yönlendirebilirsiniz. Cüzdanınıza ait meseleler gündeminizi etkileyebilir. Destek alacağınız imkânlar da var. Bedensel konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER: Gizli kalmış konular gündeminize gelebilir. Sonuçlandırmakta zorlandığınız olayları kabullenmek isteyebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gerekebilir. Öğle saatlerinde çok daha güvende hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Hayalleriniz için para harcayabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

ASLAN: İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendirebilirsiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. Kariyerinizde alacağınız destek ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bütünü görmek kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

TERAZİ: Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli davranmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. İşlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir.

AKREP: Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda değişikliklere gidebilirsiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizde daha fazla ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

Haberin Devamı

YAY: Çalışma koşullarınızdaki değişiklik gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yönünüzü netleştirmek için hazır hissedebilirsiniz. Sizi yoran durumlara özen göstermelisiniz. Gelirlerinizle ilgili atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşabilirsiniz. Gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İşlerinizde, yüksek enerjinizle ilerleme sağlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz.

KOVA: Aile hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ait konuları göz ardı etmeyin. Geçmiş meseleler gündeme gelebilir. İç sesinizi dinlemek doğru karar vermenizi sağlayacaktır. Maddi alanlarla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar var.

BALIK: Çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmek, sizi keyiflendirebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi alanda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Engelleri aşabilirsiniz.